G-CV0ZL47F6D
USD32,41
EURO34,84
GBP40,81
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.432,59
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Trabzon, İmamoğlu’nun ‘centilmenlik’ çağrısına alkışlarla karşılık verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon, İmamoğlu’nun ‘centilmenlik’ çağrısına alkışlarla karşılık verdi / Haberin Peşinde Urfa

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon Meydanı’nda hemşehrileriyle bayramlaştı. Rize ve Artvin’de vatandaşların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İmamoğlu, İstanbul’dan Karadeniz’e 16 milyonun selamını getirdiğini belirtti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon Meydanı’nda hemşehrileriyle bayramlaştı. Rize ve Artvin’de vatandaşların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İmamoğlu, İstanbul’dan Karadeniz’e 16 milyonun selamını getirdiğini belirtti. “İstanbul’dan size Kastamonulu’nun, Sivaslı’nın, ayırt etmeksizin Hakkarili’nin, Vanlı’nın ve bütün hemşerilerimin selamını getirdim” diyen İmamoğlu, “Benim centilmen hemşerilerim, ben, size İstanbul’dan Galatasaraylı’nın, Beşiktaşlı’nın, Fenerbahçeli’nin selamını getirdim. Biz, bu ülkenin kardeşliği, barışı için, huzuru için en ön sırada mücadele etmesi gereken insanlarız” ifadelerini kullandı. İmamoğlu’nun sözleri, alanı dolduran binlerce Trabzonlu tarafından alkışlarla karşılandı.
ORTAHİSAR / TRABZON
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz turunun Trabzon ayağında kent meydanında hemşehriyle bayramlaştı. Bayramlaşma buluşmasına CHP milletvekilleri Ahmet Kaya, Turan Aydoğan, Serkan Topal, CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli de katıldı. Konuşma yapacağı mikrofona davet edilen İmamoğlu, platforma eşi Dilek Kaya İmamoğlu ile birlikte çıktı. Çift, hemşehrilerini el ele selamladı. “Trabzon seninle gurur duyuyor” tezahüratları eşliğinde platforma çıkan İmamoğlu, duygularını, “Ne mutlu bana. 2019’da bu meydanda size demiştim ki; ‘Allah’ım ne olur beni bu güzel hemşerilerime mahcup etme.’ Siz, sloganla ‘Senle gurur duyuyoruz’ diyorsunuz ya, bana en büyük ödül, bu ödül. Çok teşekkür ediyorum” sözleriyle dile getirdi. “Bugün ve dün diyorlar ki; ‘Ekrem İmamoğlu Trabzon’a, Rize’ye, Artvin’e niye gitti” diyen İmamoğlu, “Sebeplerimiz var ama, Allah aşkına bunlar bayramı bile unuttular. Bayramda insan nereye gider? Memleketine gider” diye konuştu. İmamoğlu, bu sırada kalabalıktan bir kişinin “Sen bizimsin” şeklinde bağırmasına, “Herhalde hemşehrim; ben sizinim, sizin. Yanınıza gelmeyeceğim de nereye gideceğim” karşılığını verdi.

Hibya Haber Ajansı

Trabzon, İmamoğlu’nun ‘centilmenlik’ çağrısına alkışlarla karşılık verdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!