G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Özgür, AFYAŞAD Derneği Başkanı Günay’ı ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Özgür, AFYAŞAD Derneği Başkanı Günay’ı ziyaret etti / Haberin Peşinde Urfa

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, AFYAŞAD Derneği Başkanı Muharrem Günay’ı ziyaret etti.

AFYONKARAHİSAR – 08.12.2022 – HİBYA – TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, AFYAŞAD Derneği Başkanı Muharrem Günay’ı ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler Derneği (AFYAŞAD) Başkanı Muharrem Günay’la bir araya geldi.

Muharrem Günay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AFYAŞAD’ın kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, “Yeni kurulmuş bir dernek olmamıza rağmen çok sayıda etkinliğe imza attık. Siyasi görüş ayrımı yapmadan Afyonkarahisar’ın kültür, sanat ve edebiyat dünyasına katkı sunmak ve herkesi kucaklamak amacıyla bu yola çıktık. Afyon kültürüne, folkloruna Türk edebiyatına katkıda bulunmak, bu amaçla faaliyet gösteren şair ve yazarlarımızı bir araya getirerek daha yararlı faaliyetler yapmak üzere derneğimizi kurduk. Dernek olarak, Afyonkarahisarımızın tarihi şahsiyetlerinin gelecek nesillere tanıtılabilmesi amacıyla bir dizi etkinlik düzenledik. Yine çok sayıda şiir ve kompozisyon, araştırma-makale yarışması, Milli Mücadele Semineri, panel, şiir şöleni düzenledik. Derneğimiz kesinlikle bir siyasi teşekkül değildir. Derneğimiz siyaset üstü derken elbette Türk milletinin ülkesiyle ve milletiyle bölünmez bütünlüğü, milli, insâni, ahlâki ve manevi değerlere, Cumhuriyetimizin temel ilkelerine, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türk büyüklerine ve Anayasamızın başında yer alan temel ilkelere bağlılık ve saygı gibi vazgeçilmez değerlerimiz vardır. Ziyaretiniz nedeniyle tekrar teşekkür ederim.” dedi.

Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Özgür’de AFYAŞAD Başkanı Günay’a kendisini kabulü nedeniyle teşekkür ederek, “AFYAŞAD Afyonkarahisar için önemli çalışmalar yapıyor. Şairlerimiz ve yazarlarımız milletimiz için ayrı bir önem taşımaktadır. AFYAŞAD vatanını, milletini ve bayrağını seven, milli ve manevi değerleri benimseyen, koruyan ve yaşayan nesiller yetiştirilmesine büyük katık sağlayacaktır. Dernek Başkanımız Muharrem Günay hocam yıllarını eğitime vermiş kıymetli bir büyüğümüzdür. Afyonkarahisar’da şair, yazar, edebiyatçı ve gönül insanlarının bir araya geldiği böyle güzel bir derneğin olması bizleri gururlandırıyor. Ayrıca sizlerin aracılığıyla kısa bir süre önce hakkın rahmetine kavuşan Afyonkarahisar folklorüne önemli hizmetlerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Afyonkarahisar’ın “Mahalli sanatçısı” ünvanı ile onurlandırılan Ömer Yarşi hocamızı da bir kez daha rahmetle anıyor, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Dr. Özgür ziyaret sonun da AFYAŞAD Derneği Başkanı Muharrem Günay’a “İslami Finans” üzerine kaleme aldığı kitabını hediye etti

Hibya Haber Ajansı

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Özgür, AFYAŞAD Derneği Başkanı Günay’ı ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!