G-CV0ZL47F6D
USD32,51
EURO34,92
GBP40,77
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.433,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Tarzından ödün vermeyen babalara: Huawei Watch Serisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarzından ödün vermeyen babalara: Huawei Watch Serisi / Haberin Peşinde Urfa

Babalar Günü için listenin üst sıralarında yer almaya aday hediye seçeneklerinden Huawei Watch akıllı saat serileri dayanıklı yüzeyi, yüzlerce farklı saat kadranı ve değiştirilebilir kayışları sayesinde, en zorlu koşullarda ve en şık ortamlarda kullanılabiliyor.

Babalar Günü yaklaşırken, hediye seçenekleri de farklı bir kulvarda birbirleri ile yarışıyor. Huawei’nin bu özel gün için önerisi ise, her bir ürün ailesi ödüllere layık gösterilmiş, şık ve geniş kullanım alanı sunan Huawei Watch Serisi akıllı saatler. Yüzlerce spor ve aktiviteyi destekleyen ister dağa tırmanırken ister takım elbise ile takılabilen, 24 saat kesintisiz sağlık takibi yapabilen ve her birinde on binlerce kişiselleştirme opsiyonları bulunan Huawei Watch akıllı saatleri, hiç şüphesiz kıymetli babalarımız için mükemmel birer hediye alternatifi olacak.

Huawei Watch 4 serisi

Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro, amiral gemisi bir akıllı saatin ne olabileceğinin sınırlarını zorluyor. Yeni seri, en gelişmiş sağlık yönetimi özellikleri paketi ile birinci sınıf fütüristik estetik tasarıma sahip. Bu akıllı saat ile kullanıcılar sağlıklarını şık bir şekilde yönetebilir ve kendilerine özenli bir şekilde bakma konusunda daha proaktif olabilirler.

Huawei Watch 4 Serisi’nde standart olarak bulunan TruSeen 5.0+ kalp atış hızı izleme özelliğine sahip tıbbi sınıf EKG ve 8 kanallı optik kalp atış hızı sensörü, aritmi, kalp ritmi ve nabız düzeni gibi kalp sağlığı göstergelerinin doğru bir şekilde izlenmesini sağlıyor. Bu gelişmiş teknoloji, çeşitli sonuçların hassas EKG analizini sağlayarak kullanıcıları düzensiz kalp atışı ve arteriyel sertlik gibi kalple ilgili önemli risklere karşı uyarıyor.

Huawei Watch Ultimate serisi

Huawei Watch Ultimate, ana akım akıllı saatlerde benzeri görülmemiş bir başarı olan ses özellikleriyle donatılırken 100 metre dalış seviyesinde suya dayanıklılık özelliklerini destekleyerek akıllı saat endüstrisinin suya dayanıklılık performansı standardını yeniden tanımlıyor. Suya dayanıklı 16 yapıya sahip patentli tasarımı, Huawei Watch Ultimate'ın aşırı derin deniz basıncına dayanmasını sağlıyor. Saat, ISO 22810 suya dayanıklılık standardı ve EN13319 dalış ekipmanı standardı testlerinden başarıyla geçti ve 24 saat boyunca 110 metre derinliğe daldırılabiliyor.

Huawei Watch Ultimate, Huawei’nin en profesyonel ve kapsamlı sağlık yönetimi paketini kullanıcılara sunuyor. Kullanıcıları sağlıklarıyla ilgilenmeleri için güçlendiren bu paket, gelişmiş CE MDR sertifikalı EKG analizi, düzensiz kalp atış hızı bildirimi, damar sertliği riski için doğru tarama, tüm gün SpO2 izleme, tüm gece uyku takibi ve stres izleme özelliklerini içeriyor.

Huawei Watch Buds

Manyetik açılır kapak ve içerisinde kulaklık bulunduran tasarıma sahip, sektörün ilk akıllı saati Huawei Watch Buds, TWS kulaklıklar ve akıllı saatler arasındaki sınırları kaldıran, son derece entegre bir genel mimari ile tasarlandı.

Her iki akıllı cihazın özelliklerini ve işlevlerini bir araya getirerek TWS kulaklıkları ve akıllı saatleri şık bir giyilebilir cihazda birleştiren Huawei Watch Buds, günlük kullanım sırasında TWS kulaklıkların unutulması veya kaybedilmesi sorununu çözüyor ve kullanışlı ve hafif bir akıllı deneyim sunuyor. Huawei akıllı giyilebilir cihazların getirdiği olanakların bir başka derinlemesine keşfi olan bu ürün, kullanıcılara yeni bir akıllı deneyim çağı sunuyor.

Huawei Watch GT3 Pro

Huawei Watch GT 3 Pro Titanyum, serinin önceki nesillerine modern bir dokunuş yapan, birinci sınıf bir tasarıma sahip. Huawei Watch GT 3 Pro Titanyum Modeli 1,43 inç AMOLED yüksek çözünürlüklü renkli ekran ile donatıldı. Ürünün önceki sürüme göre daha büyük olan 466 piksellik yüksek çözünürlüğe sahip daha büyük dairesel ekranı, artan netlik kalitesiyle tüm verilerin anında okunabilmesini sağlıyor. Ürünün malzeme kalitesinde de önemli değişimler söz konusu. Güçlü ve hafif titanyum kasa, zamana dayanacak şekilde tasarlandı ve üç boyutlu bir görünüm için usta zanaatkarlar tarafından detaylandırıldı. Saatin kristal alanı, neredeyse elmas kadar sert bir malzeme olan safir camdan üretildi. Cihazın arka tarafında ise 60'tan fazla işlemden geçen yüksek teknoloji ürünü zirkonyum seramik tozu kullanıldı. Ürün, vücut sıcaklığındaki en ufak değişiklikleri bile algılayabiliyor.

Hibya Haber Ajansı

Tarzından ödün vermeyen babalara: Huawei Watch Serisi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!