G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,72
BIST10.228,42
GR. ALTIN2.390,18
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

TANAL “CUMHURBAŞKANI’NIN URFA MİTİNGİ KALABALIK GÖRÜNSÜN DİYE DEVLETİN TÜM İMKANLARI KULLANILIYOR”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi’nin aslen Şanlıurfa’lı olan İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanlıurfa’da düzenleyeceği mitingin kalabalık görünmesi için devletin tüm imkanlarının seferber edildiğini kaymakamlıkların muhtarlara mesaj gönderdiğini ve vatandaşların mitinge gitmesi için baskı yapıldığını öne sürdü.

Tanal paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3 Aralık’ta #Şanlıurfa’da yapacağı #seçim mitinginde, alanın kalabalık görülmesi için devletin tüm imkanları kullanılıyor! Muhtarlar aranarak köylerden/mahallelerden vatandaşların mitinge gelmesi için baskı yapılıyor. Kırsalda her köye yönelik araç tahsis ediliyor.

KAYMAKAMLIKLAR MUHTARLARA MESAJ GÖNDERİYOR

Şanlıurfa’da kaymakamlıklardan muhtarlara mesaj gönderiliyor. Kaymakamlıkların söz konusu mesajlarında aynen şu ifadeler yazılı: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’da İlimiz Abide Meydanında yapacağı buluşmaya tüm halkımız davetli olduğunu Muhtarlarımız tarafından vatandaşlarımıza Cuma günü 2 defa, Cumartesi sabah 1 defa olmak üzere 3 defa anons edilerek gerekli duyuruların yapılması rica ederim.”

“TÜM KURUMLARIN YÖNETİCİLERİNE MİTİNGE KATILIM SAĞLANMASI İÇİN MESAJ GÖNDERİLİYOR”

Fakir fukara için kullanılması gereken imkanlar, harcanması gereken paralar bir siyasi partinin mitingi için mi seferber ediliyor? Yazıktır günahtır! Kulüpler, dernekler dahil, tüm kurumların yöneticilerine de Erdoğan’ın mitingine katılım sağlanması yönünde mesajlar gidiyor.

Devletin, belediyenin imkanlarıyla sağdan soldan milletin toplayarak Şanlıurfa’da miting alanını kalabalık göstermeye çalışacağınızın farkındayız. Ancak Şanlıurfa’da sessiz çoğunluk, sabırla seçim gününü bekliyor. Sandık açıldığında Şanlıurfa halkının size nasıl ders verdiğini göreceksiniz! Ne kadar çırpınırsanız çırpının GİDECEKSİNİZ!” ifadelerini kullandı.

TANAL “CUMHURBAŞKANI’NIN URFA MİTİNGİ KALABALIK GÖRÜNSÜN DİYE DEVLETİN TÜM İMKANLARI KULLANILIYOR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!