G-CV0ZL47F6D
USD32,36
EURO34,66
GBP40,53
BIST10.196,24
GR. ALTIN2.391,71
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Survivor Steven kimdir, kaç yaşında? Survivor 2021 Steven Salam nereli, mesleği nedir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Survivor Steven kimdir, kaç yaşında? Survivor 2021 Steven Salam nereli, mesleği nedir? / Haberin Peşinde Urfa

Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Steven Salam, dikkat çeken isimlerden. Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nden Türkiye’ye gelen Survivor Steven boyu ve kilosu kaç? Kullanıcılar Steven Salam hayatına dair detayları sorguluyor. Survivor Steven Salam kaç yaşında?

Survivor gönüllüler takımında performansıyla büyük başarı yakalayan Steven Salam biyografisi, hayatı haberimizde. Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun olan Salam, Survivor’ın öne çıkan isimlerinden biridir. Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam kim, aslen nereli? 

SURVİVOR STEVEN SALAM KİMDİR? 

Survivor Salam, Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nden 2011’de Türkiye’ye geldi. Lise ve üniversiteyi Türkiye’de tamamladı. Steven Salam, 2019’da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu. Türkiye’de futbolda oynayan Steven Salam, Süper Amatör Lig ekiplerinden İzmir Karayollarıspor ‘da forma giydi. ‘Wakanda Forever’ sloganı ile dikkat çeken Steven Salam, Survivıor’a neden katıldığını açıkladı

SURVIVOR’A NEDEN KATILDI?

Steven salam Survivor’a katılmasındaki ilk nedenin Survivor’ı çok sevmesinin olduğunu belirtiyor. Steven Salam’ın ikinci nedeni ise oldukça ilgi çekici. Dünyaya geldiği Demokratik Kongo Cumhuriyeti’ndeki günlük hayatın Survivor yarışması ile benzediğini belirten Salam ada şartlarına kolaylıkla uyum sağlayabileceğini söylüyor.

Survivor’da kendisini kanıtlayacağından emin olduğunu belirten Salam hız kuvvet ve çabukluk konularında kendisine güvendiğini belirtiyor. Survivor’da yarışmanın en büyük hayali olduğunu dile getiren Salam yarışmaya 4 yıldır aralıksız başvurduğunu da eklemeden edemiyor. “İnandığınız zaman başaramayacağınız bir şey yoktur” diyen Salam “İnşallah inandığım o şeye ulaşacağım” diyerek şampiyonluk yolundaki iddiasını da ortaya koyuyor…

STEVEN SALAM SOSYAL MEDYA HESABI VAR MI? 

Survivor izleyicileri, 2021 Survivor yarışmacısı Steven Salam’ın sosyal medyasının olup olmadığını da aratıyor. Survivor’da şampiyon olmak istediğini dile getiren Survivor Steven’ın Instagram kullanıcı adı ‘steven_salam’dır. Başka bir kullanıcı adı olmadığını belirten Salam, Instagram’daki renkli kişiliğiyle de dikkat çekiyor.

 

 

kimdir,kaç yaşında,mesleği

Survivor Steven kimdir, kaç yaşında? Survivor 2021 Steven Salam nereli, mesleği nedir?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!