G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,87
GBP40,67
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.382,15
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

SÖZCÜ yazdı, Tarım Kredi’de fiyatlar düştü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SÖZCÜ yazdı, Tarım Kredi’de fiyatlar düştü / Haberin Peşinde Urfa

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın evinin yakınındaki Tarım Kredi Kooperatifi marketinden 1002 TL ödeyerek yaptığı atıştırmalık alışverişinden sonra ‘fiyatlar gayet uygun’ demesi üzerine SÖZCÜ’nün marketlerde yaptığı fiyat araştırması haberi se…

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın evinin yakınındaki Tarım Kredi Kooperatifi marketinden 1002 TL ödeyerek yaptığı atıştırmalık alışverişinden sonra ‘fiyatlar gayet uygun’ demesi üzerine SÖZCÜ’nün marketlerde yaptığı fiyat araştırması haberi ses getirdi. Tarım Kredi Kooperatifi bazı ürünlerde indirime gitti. SÖZCÜ’nün haber yaptığı gün 93,75 TL olan 5 litre teneke ayçiçek yağı bugün 69,90 TL etiketiyle satışa sunuldu. Filiz çay 35,90’dan 32,90’a, siyah zeytin ise 29,9’dan 19,90 TL’ye indi.

SÖZCÜ’nün Çarşamba günkü manşetinde yer alan ‘Fiyatlar gayet uygun değilmiş’ başlıklı haber ses getirdi. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraki Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bir açıklama yaparak fiyatlarının ‘uygun’ olduğunu yeni etiketlerle duyurdu.

SÖZCÜ’nün marketlerdeki fiyatları tespit ettiği 4 Ekim Pazartesi günü Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’nin 1 kilogramlık Filiz Çayı 35,90 TL olarak yer alıyordu. Yeni fiyatı 32,90 olarak duyuruldu. Aynı tarihte 1 kg siyah zeytin 29,90 TL iken, yeni fiyat 19,90 TL oldu.

AYÇİÇEK YAĞININ FİYATI 29,20 TL DÜŞÜRÜLDÜ

Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin satıldığı “pttavm.com” isimli internet sitesinde 4 Ekim’de 5 litre teneke Tarım Kredi ayçiçek yağı 93,70 TL olarak yer alırken, bugün yapılan açıklamada ürünün fiyatının 64,50 TL olduğu belirtildi. Açıklamanın ardından, “pttavm.com” isimli sitede 5 litre teneke Tarım Kredi ayçiçek yağının fiyatının 69,90 TL olarak değiştirildiği görüldü. Aynı internet sitesinde 4 Ekim’de 1 kg Osmancık pirinç 13,71 TL iken, 7 Ekim’de 9,95 TL oldu.

ATIŞTIRMALIK ALIŞVERİŞİ 1002 TL TUTMUŞTU

Erdoğan, hafta sonu Tarım Kredi marketine gitmiş,  iki alışveriş arabasını gevrek, kuru meyve, bisküvi, gofret ve meyve suyu gibi ürünlerle doldurmuş, toplamda 1002 lira tutan bedeli nakit ödemiş, buna rağmen fiyatlar için de “gayet uygun” demişti.


AKP,Çarşamba,Çay,Cumhurbaşkanı,Ekonomi,Haber,internet,pazar,Pazartesi,peynir,Recep Tayyip Erdoğan,Sözcü,süt,Türkiye

SÖZCÜ yazdı, Tarım Kredi’de fiyatlar düştü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!