G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,74
GBP40,64
BIST10.208,65
GR. ALTIN2.396,14
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Son dakika haberi: Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz hayatını kaybetti! Necla Poyraz kimdir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Sanat Müziğinin önemli isimlerinden Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz hayatını kaybetti. Yakın dostu Nur Yerlitaş’ın ölümünün ardından paylaştığı mesajla üzüntüsünü dile getiren Ersoy annesinin ölümüyle bir acı daha yaşadı.Necla Poyraz’ın İstanbul’daki evinde hayatını kaybettiği öğrenildi.Vefat haberini, ünlü şarkıcının basın danışmanı Arzu Acay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Vefat haberinin ardından Bülent Ersoy’un annesi hakkında bilgiler gündeme gelerek merak konusu oldu. Peki Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz kimdir? İşte, Necla Poyraz’ın hayatıyla ilgili merak edilenler…

Son dakika haberi: Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz hayatını kaybetti! Necla Poyraz kimdir?

Sanatçı Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz’ın vefat haberi geldi. Sanatçıyı yasa boğan haber sonrasında hem Bülent Ersoy’un hem de annesi Necla Poyraz’ın hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Necla Poyraz kimdir?

NECLA POYRAZ KİMDİR?

Necla Poyraz kimdir?

Necla Poyraz, Bülent Ersoy’un annesidir. Eşi Fikret Erkoç’tur. Çiftin başka bir çocuğunun olmadığı bilinmektedir.

Bir röportajında Necla Poyraz evliliği ve Bülent Ersoy’un doğumuyla ilgili şunları söylemiştir;

“Evliliğimiz büyük bir aşk sonunda oldu. Fikret hemen çocuk istedi. Bülent’in dünyaya gelişi bile kolaydı. Dün gibi hatırlıyorum. Cumartesi günü saat 05.00’de sancım tuttu. Ezan okunuyordu, Bülent doğdu.”

Necla Poyraz, İstanbul’daki evinde 27 Nisan 2020’de hayatını kaybetmiştir.

BÜLENT ERSOY KİMDİR?

9 Haziran 1952 yılında Malatya’da doğan Bülent Ersoy, 1960 yılına kadar Malatya’da kaldı. Daha sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a göç etti. Esas adı Bülent Erkoç’dur. Çok küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başladı. Melahat Pars, Rıdvan Aytan gibi üstadlardan ve belediye konservatuarı hocalarından özel dersler aldı. İstanbul Belediye Konservatuarı’nı bitiren değerli sanatçı, aldığı akademik terbiye vasıtasıyla hem Tanrı vergisi sesini hem de müzikal tecrübelerini geliştirme fırsatı buldu.

Konservatuardan mezun olduğunda, aldığı akademik terbiye vasıtasıyla müzikal tecrübelerini geliştirme fırsatı bulmuş ve sahneye ilk adımını 1970 yılında Fıstıkağacı, Üsküdar’da, bugün Oya Düğün Salonu olarak bilinen, dönemin ilk aile gazinolarından birisi olan Özlem Aile Gazinosu’nda attı. Sunar Konser Bürosu-Fikret Torun tarafından düzenlenen ses yarışmasına katılarak bu yarışmada birinciliği kazandı ve 1000 lira para ödülü aldı. Akabinde bu gazinoda üç ay kadar assolist olarak çalışmış, 1971 yılında ilk 45’liği “Lüzûm Kalmadı-Neye Yarar Gelişin”, Saner Plak’tan çıktı. Sanatçı bu 45’liğinde söz ve müziği Muzaffer Özpınar’a ait “Lüzûm Kalmadı” ve “Neye Yarar Gelişin” adlı eserleri seslendirmiştir.

Son dakika haberi: Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz hayatını kaybetti! Necla Poyraz kimdir?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!