G-CV0ZL47F6D
USD32,42
EURO34,78
GBP40,85
BIST10.208,65
GR. ALTIN2.402,21
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Siyasilerden şehit askerler için taziye mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyasilerden şehit askerler için taziye mesajı / Haberin Peşinde Urfa

DEREN KOCAMANOĞLU-16.05.2023-HİBYA- Siyasiler, Şırnak’ta çıkan çatışmada şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından şu mesajı yayımladı:

“Başımız sağ olsun. Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde dün başlayan ve 1 teröristin öldürüldüğü operasyonda, bugün 2 terörist daha etkisiz hale getirildi. Mağarada yaşanan sıcak çatışmada 2 Kahraman Jandarma'mız Şehit oldu, 1 jandarmamız ve 1 güvenlik korucumuz yaralandı. Rabbim, şehitlerimize rahmet, yaralarımıza acil şifalar nasip eylesin.”

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop’un Twitter hesabından yayımladığı mesaj şöyle:

“Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde yürütülen operasyonda hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehadete yükselen kahraman Mehmetçiklerimize ve köy korucumuza Cenab-ı Hakk'tan rahmet, yaralanan askerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, “Şırnak Bestler Dereler bölgesinde terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan iki kahraman Jandarma'mıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Terörle ve ona destek verenlerle mücadelemiz her zeminde kararlılıkla devam edecek.” ifadelerine yer verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, mesajında, Şırnak Bestler Dereler'de şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

“Şırnak Bestler Dereler Bölgesinde hain terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan 2 askerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terörle mücadelemiz her zaman olduğu gibi kararlılıkla, tavizsiz ve güçlü bir şekilde devam edecek. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun.”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj şöyle:

“Şırnak'ta arazi araması esnasında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’nın yayımladığı mesaj şu şekilde:

“Şırnak Bestler Dereler Bölgesi’nde Şehit düşen Kahraman Jandarmalarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Yaradan yakınlarına sabır versin. Milletimizin başı sağ olsun.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj şöyle:

“Şırnak'ta şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda “Şırnak'ta yürütülen operasyonda şehit olan kahraman iki Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet; başta ailesi olmak üzere bütün milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.” ifadesini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yayımladığı mesajda, Şırnak'ta gerçekleştirilen operasyonda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, mesajında şunları kaydetti:

“Şırnak’ta güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışma sonucu, 2 kahraman askerimiz şehit olmuştur. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimiz ve korucularımıza acil şifalar dilerim. Büyük Türk Milleti’nin başı sağ olsun.”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj şu şekilde:

“Şırnak'ta yürütülen operasyonda şehit düşen evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın mesajı şöyle:

“Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde şehit olan kahraman iki Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Şırnak Bestler Dereler Bölgesinde insanlık düşmanı terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan 2 askerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Şırnak / Bestler Dereler bölgesinde PKK terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

Hibya Haber Ajansı

Siyasilerden şehit askerler için taziye mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!