G-CV0ZL47F6D
USD32,52
EURO34,92
GBP40,78
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.432,92
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Siyasilerden 23 Nisan mesajı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyasilerden 23 Nisan mesajı / Haberin Peşinde Urfa

FATMA ELİF BEHAN – 23.04.2023 – HİBYA – Siyasiler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 103. kuruluş yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in mesajı şöyle: 

“23 Nisan 1920’de milli iradeyi her türlü gücün üstünde tutan kahraman ecdadımızın aziz milletimize ve kıymetli evlatlarımıza armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk başta, kahraman ecdadımızı şükranla yad ediyorum.”

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hâkimiyet, bilâ kaydü şart Milletindir” Gazi Meclisimizin açılış yıl dönümünü ve Aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Başta Gazi M.Kemal Atatürk olmak üzere tüm istiklal harbi kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın mesajı şu şekilde: 

“Gazi Meclisimizin açılışının yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bugünü; tüm dünya çocuklarına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “1920'den 2023'e uzanan inancımız ve kararlılığımızla; Milletimiz, bir kez daha kendi iradesine sahip çıkacak ve hep birlikte tarih yazacak! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!” ifadelerine yer verdi. 

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu’nun mesajı şöyle: 

“Bugün 23 Nisan Kutlu olsun bayramımız. Başta çocuklarımıza ve onları yarınlara hazırlayacak anne-babalarımıza kısa bir mesajımız var. Çünkü bu sorumluluk hepimizin! Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş mücadelesinin tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyoruz.”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları aktardı: 

“Milletimizin bayramını, Milletimizin kendi kaderini tayin etmesine vesile Meclisimizin varlığını, Egemenliğimizin bayramını hakkıyla kutlayacağımız, çocuklarımız için “bayram” edecek, hayal kurdukları, doydukları, güldükleri yarınlar gelecek.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun mesajında, “İstiklal Mücadelemizin karargahı ve Cumhuriyetimizin kurucu iradesi TBMM’nin kuruluşunun 103. yıldönümü ile ülkemizin yarını, geleceği, umudu olan sevgili çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum. İnanıyorum ki, yeni dönemde ortak aklı, istişareyi esas alarak TBMM’yi yeniden güçlü kılacak ve hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, eğitim ve sağlık hizmetlerinden geri kalmadığı, adil, müreffeh ve “Yaşanabilir bir Türkiye’yi” hep birlikte inşa edeceğiz. Bu inanç ve düşüncelerle; Gazi Meclisimizin açılışının 103. yılında, Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Mücadelemizin öncü kadrolarını ve ismini sayamadığım nice kahramanımızı şükranla yad ediyor, çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Bayramımız kutlu olsun!” ifadelerine yer verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj şöyle: 

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 103. yıl dönümünde Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, “Ulusal Egemenlik” bilincimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Bayramı'nı kutluyorum.”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: 

“Bugün Ankara’da düzenlediğimiz 23 Nisan Çocuk Maratonu ile çocuklarımız çok güzel bir gün geçirdi. Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin 103. kuruluş yılı kutlu olsun.”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, mesajında, “En güzel günler sizlerin olsun çocuklar! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

 

Siyasilerden 23 Nisan mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!