G-CV0ZL47F6D
USD32,36
EURO34,75
GBP40,66
BIST10.153,81
GR. ALTIN2.393,48
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Site, apartman ve tesis yönetimi yazılımı pazar büyüklüğü 3 milyar dolara ulaştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Site, apartman ve tesis yönetimi yazılımı pazar büyüklüğü 3 milyar dolara ulaştı / Haberin Peşinde Urfa

Grand View Research tarafından yapılan araştırmaya göre küresel site, apartman ve tesis yönetimi yazılımı pazar büyüklüğü 3,04 milyar dolar değerine ulaştı ve 2030’a kadar yıllık %5,6’lık büyüme sergilemesi bekleniyor.

Grand View Research tarafından yapılan araştırmaya göre küresel site, apartman ve tesis yönetimi yazılımı pazar büyüklüğü 3,04 milyar dolar değerine ulaştı ve 2030’a kadar yıllık %5,6’lık büyüme sergilemesi bekleniyor. Pazarın, hayatın her alanındaki dijitalleşmeye bağlı olarak tesis yönetimine yönelik talepte de artan bir eğilime tanık olması bekleniyor. Ofis, konut ve site benzeri çok haneli ve çoklu operasyon gerektiren yapılarda aidat takibi, varlık yönetimi, personel kontrol sistemi gibi ihtiyaçlar tesis yönetim yazılımları sayesinde tek merkezden yönetilebiliyor. Site, apartman ve tesis yönetimi yazılımı Senyonet’in CEO’su Mehmet Yıldızdoğan, 85 milyonluk nüfusu ve toplamda 25 milyona yaklaşan hane sayısıyla Türkiye’de de tesis yönetimi yazılımı pazarının giderek büyüyeceğini vurguluyor.

Son yıllarda fiziksel altyapı, yatırım ve kullanım özellikleri açısından çok geniş hacimli ve karmaşık tesisler revaçta. Dolayısıyla bu ölçekteki tesislerin yöneticileri ile konut sakinleri ya da personeller arasında etkin bir iletişim, şeffaf bir veri paylaşımı, doğru bütçe yönetimi gibi operasyonların yürütülmesi de gitgide karmaşık hale geldi. Bu karmaşıklığa bir çözüm olarak geliştirilen ve tek başına bir apartmanın ya da binlerce konutlu sitelerin yönetimini tek merkezden yürütebilme imkanı sağlayan tesis yönetimi yazılımlarının, tesis yönetim ihtiyaçlarını azalttığını söyleyen Mehmet Yıldızdoğan, bu yazılımların yönetim operasyonlarını kolaylaştırdığını ve iş yükünü azaltığını belirtiyor. Son yıllarda, tesis yönetim çözümleri manuelden otomatik yönetim çözümlerine geçiyor. Otomatik tesis yönetimi çözümü, tesis yönetimi yazılım sistemini geliştiriyor, böylece insan hatalarını azalıp tesis yöneticilerinin hizmet kesintilerini önlemek için iş atamalarını verimli bir şekilde tahsis etmesine olanak sağlıyor. Otomatik bir tesis yönetimi yazılımı, kiracıların veya mülk sahiplerinin şikayetlerini ve şikayetlerine yanıt verirken harcanan zamanı azaltmaya yardımcı oluyor.

85 milyonluk nüfusu ve toplamda 25 milyona yaklaşan hane sayısıyla Türkiye de tesis yönetiminin dijitalleşmesinde oldukça önemli bir pazara sahip. Esnek ve modüler yapısı sayesinde tüm tesisi dünya standartlarında, dijital bir platform üzerinden, etkin, verimli ve site sakinleri ile etkileşimli bir şekilde yönetme imkanı sunan Senyonet, 300 bin konuttaki 1 milyondan fazla kişi tarafından tercih edilerek Türkiye’de en çok kullanılan tesis yönetimi yazılımları arasında yer alıyor. SaaS-Hizmet olarak yazılım (Software as a Service) yöntemi ile bulut üzerinden hizmet veren Senyonet, site yönetimlerinin lisanslama, kurulum, destek ve bakım maliyetlerini optimize ederek tek bir yazılım ile tüm tesisin ihtiyaçlarını uçtan uca yöneterek iş gücünde ve maliyette önemli bir avantaj sağlıyor.

Hibya Haber Ajansı

Site, apartman ve tesis yönetimi yazılımı pazar büyüklüğü 3 milyar dolara ulaştı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!