G-CV0ZL47F6D
USD32,32
EURO34,77
GBP40,65
BIST10.261,86
GR. ALTIN2.389,32
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Şirketlerde trend artık teknolojiyi satın almak değil kiralamak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şirketlerde trend artık teknolojiyi satın almak değil kiralamak / Haberin Peşinde Urfa

ITServ’ün Genel Müdür Yardımcısı Abide Kansu Erimer, “ITServ olarak büyük yatırım maliyetlerine çözüm olarak şirketlere satın alma yerine aylık ödemeyle teknoloji hizmeti sunuyoruz. Böylece şirketlerin teknoloji altyapılarını yönetmelerine, ölçeklendirmelerine ve güvence altına almasına yardımcı oluyoruz.” dedi.

Teknoloji şirketler için rekabetin vazgeçilmez silahı olsa da fiyat artışları nedeniyle yatırım maliyetleri her geçen gün artıyor. Bu nedenle, kurumlar için ölçeklenebilir teknoloji yatırımları önem kazanıyor. Artık kurumlar yıl içindeki ihtiyacına göre aylık ödemeyle tüketimine göre teknoloji hizmetleri satın alıyor. Tüketim bazlı ödeme ile yatırım finansmanı kurumları fiyat artışlarına karşı koruyor.

Teknoloji, kurumların iş süreçlerini yürütmesi ve rekabetçi kalabilmesi için vazgeçilmez oldu. Teknoloji yatırımları, kurumların verimliliğini, üretkenliğini ve müşteri memnuniyetini artırıyor. Ancak, teknoloji yatırımları her geçen gün daha büyük maliyetler gerektiriyor. Bu nedenle, kurumlar için ölçeklenebilir teknoloji yatırımları önem kazanıyor. 

Satın alma kirala dönemi

Kurumlar artık tüketim bazlı teknoloji hizmeti satın alabiliyor. Yani en başta yatırım yapmak zorunda kalmadan yıl içindeki büyüme planına göre hareket edebiliyor. Yatırımı kurum büyüdükçe artırıyor, satın almak yerine abonelikle aylık ödeme yapıyor. Tüketim bazlı ödeme ile yatırım finansmanı girişimlerin ve şirketlerin elini rahatlatıyor. 

İlk yatırım maliyetini azaltıyor

Kurumların tüm teknoloji ihtiyaçlarını tek merkezden çözebilen ITServ’ün Genel Müdür Yardımcısı Abide Kansu Erimer, dünyada teknoloji şirketlerinin artık bir finans şirketi gibi çalışmaya başladığını belirterek şöyle konuştu:

“Bu sistem özellikle ilk yatırım maliyetini azaltan ve yatırım planlamasını kontrollü hale getiren bir satın alma modeli. Ölçeklenebilir teknoloji yatırımları, kurumların iş yüklerinin artmasına veya değişmesine bağlı olarak teknoloji altyapılarını kolayca büyütüp küçültmelerine olanak tanıyor. Kurumların maliyetlerini kontrol altında tutmalarına ve iş sürekliliğini sağlamalarına da yardımcı oluyor.  ITServ olarak büyük yatırım maliyetlerine çözüm olarak şirketlere satın alma yerine aylık ödemeyle teknoloji hizmeti sunuyoruz. Böylece şirketlerin teknoloji altyapılarını yönetmelerine, ölçeklendirmelerine ve güvence altına almasına yardımcı oluyoruz.”

Hibya Haber Ajansı

Şirketlerde trend artık teknolojiyi satın almak değil kiralamak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!