G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Siirtli yardımsever sosyal medyadan yardım çağrısı yaptı, ABD’den yardım geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirtli yardımsever sosyal medyadan yardım çağrısı yaptı, ABD’den yardım geldi / Haberin Peşinde Urfa

Siirt’te yardımsever Kadir Özdemir köyde maddi durumu iyi olmayan çocukların durumunu sosyal medyadan paylaştı. Paylaşımın kısa sürede binlerce kişiye ulaşmasının ardından ABD’den bir hayırsever çocuklara kışlık bot gönderdi.

Siirt’te maddi durumu kötü ve ayakkabı alacak parası olmayan çocukların durumunu sosyal medya üzerinden hayırseverlere ulaştırın Kadir Özdemir’in sesini ABD’de yaşayan bir hayırsever duydu. Hayırsever tarafından gönderilen parayla alınan ayakkabılar, Siirt Gökçebağ Beldesine bağlı Sütlüce mezrasında köy çocuklarına dağıttı.

ABD’DEN 200 AYAKKABI GELDİ

Sosyal medya üzerinden paylaşımlarına devam ettiğini belirten Kadir Özdemir, sosyal medya aracılığıyla ulaştıkları hayırseverlerden ayakkabı yardımı aldıklarını söyledi. Özdemir, “Köy köy gezip ayakkabı dağıtımı yapıyoruz. Bu yardım ABD’den geldi. Toplam 200 ayakkabı geldi. Hayır sever benim sayfamı gördü bende yardım yapmak istiyorum dedi, tamam dedim. Ayakkabı parasını gönderdi. Şimdi Siirt’in merkeze bağlı Gökçebağ beldesi Sütlüce mezrasındayız. Çocukları mutlu etmeye geldik. Çocukları mutlu etmeye çalışıyoruz. Amacımız bu zaten. Ayakkabısı olmayan köy çocuklarına ayakkabı dağıtıyoruz. Onları mutlu etmeye çalışıyoruz. Yardım edenlerde, yardım gönderenlerden Allah razı olsun. Çok güzel yardımlar yapılıyor” dedi.

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU OLDU

Köy çocuklarına ayakkabı dağıtmanın mutluluk verici olduğunu dile getiren İrem Karaer, köy çocuklarına yardımda bulunan herkese teşekkür ettiğini söyledi. Karaer, “Bu kış gününde çoğu çocuğun ayağında ayakkabı yoktu. Yardımcı olmaya çalıştık bir nebze olsun onları mutlu etmek için. Çocuklar çok mutlu oldu gerçekten. Onların bu hali yüreğimizi ısıttı haliyle. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu. Yeni ayakkabılara kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getiren Gamze Keşli, “Bizim köyümüze misafirler geldi, bize ayakkabılar getirdi. Çok teşekkür ederiz onlara” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA

Çocuk, Siirt, yardım, köy, yardımsever, YAŞAM Haberleri

Siirtli yardımsever sosyal medyadan yardım çağrısı yaptı, ABD’den yardım geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!