G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Shoexpo İzmir’de 49’uncu kez kapılarını açtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shoexpo İzmir’de 49’uncu kez kapılarını açtı / Haberin Peşinde Urfa

Ayakkabı ve çanta sektörünün buluşma noktası Shoexpo-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı 49’uncu kez kapılarını açtı.

Ayakkabı ve çanta sektörünün buluşma noktası Shoexpo-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı 49’uncu kez kapılarını açtı. 3 Eylül’e kadar sürecek fuarın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı’nın ev sahipliğindeki açılış törenine Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği Erdal Durmaz, ayakkabı ve çanta sektörü temsilcileri ile üreticiler katıldı.

Düzenledikleri fuarların sayısını 14’ten 31’e çıkardıklarını ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Buraya gelirken rahmetli Ahmet Piriştina aklımdan geçti. Derdi ki ‘İzmir fuarlar ve kongreler şehri olmalı’. Bizim de paylaştığımız bu vizyon, bugün itibariyle bizi 31 ihtisas fuarı düzenleme noktasına getirdi. 2 yılda 34 sektörün uluslararası fuarlarla buluşması için adım attık. İzmir Büyükşehir Belediyesi, elbette bünyesinde şirketler vasıtasıyla birçok iş yapar ama biz bir belediyeyiz. Biz bunu sizin için yapıyoruz. 34 sektör için, ayakkabı sektörü için yapıyoruz. Biliyoruz fuarlar kentin ekonomik dinamiklerini canlandırır, kentin ürettiği refahı büyütür ve adil bir biçimde dağılmasını sağlar . Taksici, otelci, restorancı, esnaf ve sektörün temsilcisi de ihracatçı da kazanır. Ama bu tek başına Büyükşehir’in gayretiyle olmaz. Eğer sektör sahip çıkmıyorsa, ihracatçı sahip çıkmıyorsa, oda sahip çıkmıyorsa, bizim çabamız iyi niyetli bir girişim olarak kalır” dedi.

Nobel Expo Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, fuarda emeği geçenlere teşekkür ederek İzmirli ayakkabı sektörünün fuara daha fazla ilgi göstermesini istedi.

49. Shoexpo İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı 31 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve Nobel Expo Fuarcılık tarafından Fuar İzmir C holünde düzenleniyor. İstanbul, İzmir, Hatay, Konya, Manisa illerinden 85 katılımcının yer aldığı fuar, 2 bin 411 metrekare alana kuruldu. Fuara Rusya, Kazakistan, Azerbaycan, Gürcistan, Ürdün, Sudan, İran, Kırgızistan, Yemen, Filistin, Lübnan, Fas, Irak, Cezayir, Türkmenistan, Ukrayna, Beyrut, Suudi Arabistan, İsrail, Kuveyt, Almanya, Katar ve Umman dahil olmak üzere 23 ziyaretçi ülke katılıyor.

Hibya Haber Ajansı

Shoexpo İzmir’de 49’uncu kez kapılarını açtı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!