1. Haberler
  2. Dünya
  3. Shenzhen’de 20 adet modern endüstri parkı kuruluyor

Shenzhen’de 20 adet modern endüstri parkı kuruluyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shenzhen’de 20 adet modern endüstri parkı kuruluyor / Haberin Peşinde Urfa

Güney Çin metropolü Shenzhen, stratejik ve yükselen sektörlere ve geleceğin endüstrilerine yönelik 20 kadar modern imalat endüstrisi parkı kurmayı planlıyor.

Güney Çin metropolü Shenzhen, stratejik ve yükselen sektörlere ve geleceğin endüstrilerine yönelik 20 kadar modern imalat endüstrisi parkı kurmayı planlıyor. Shenzhen Belediye Yönetimi, 6 Haziran Pazartesi günü söz konusu 20 endüstri parkının toplam 300 kilometre karelik bir alan kaplayacağını açıkladı. Bu alan Bao’an, Guangming, Longhua, Longgang, Pingshan ve Shenshan ilçeleri üzerinde yer alacak.

Belediye bu yatırımıyla 20 stratejik sektörü teşvik edip desteklemeyi ve geleceğin sekiz endüstrisini yetiştirip büyütmeyi hedefliyor. Yeni kurulacak endüstri parklarında telekomünikasyon, yarı iletkenler ve akıllı terminaller ile sensörler gibi alanlara öncelik verilecek. Ayrıca yazılım, akıllı robotlar, hassas aygıt ve ekipmanlar, yeni enerji, akıllı bağlantılı araçlar, yeni malzemeler ve biyotıp da yine bu kategori kapsamında yer alıyor. Geleceğin endüstrileri ise sentetik biyoloji, blok zinciri teknolojisi, hücreler ve genler, uzay teknolojisi, beyin bilimi ve zeka, kuantum enformasyonu gibi alanları içeriyor.

Kaynak Çin Uluslararası Radyosu
Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Shenzhen’de 20 adet modern endüstri parkı kuruluyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!