G-CV0ZL47F6D
USD32,29
EURO34,64
GBP40,64
BIST10.045,74
GR. ALTIN2.411,94
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Setur Duty Free, yenilenen Kuşadası Liman Mağazası’nda alışveriş deneyimi sunuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Setur Duty Free, yenilenen Kuşadası Liman Mağazası’nda alışveriş deneyimi sunuyor / Haberin Peşinde Urfa

Türkiye’nin ilk duty free markası Setur Duty Free, 2004 yılında açılan Kuşadası Liman Mağazası’nı, cruise turizmine bağlı olarak artan yolcu sayılarını ve değişen tüketici beklentilerini dikkate alarak yeniledi.

Konforlu bir alışveriş deneyimi için “walk through” konsepti ile yenilenen ve toplamda 690 metrekareye ulaşan mağaza ile Setur Duty Free, artan cruise yolcu sayıları doğrultusunda, 2023 yıl sonunda müşteri sayısını ciddi oranda artırmayı hedefliyor.

Koç Topluluğu şirketlerinden Setur’un, duty free işletmeciliğinde Türkiye’nin en köklü ve en yaygın markası Setur Duty Free; geniş ürün gamı, sunduğu dijital deneyim ve sürdürülebilirliğe katkı sağlayan uygulamaları ile farklılaşmaya, aynı zamanda müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını mağazalarında misafirlerine sunmaya devam ediyor

Cruise turizminin önemi artmaya devam edecek

Son yıllarda cruise turizmine büyük ilgi olduğunu belirten Setur Duty Free Genel Müdür Yardımcısı Arzu Bozkurt Atalay; “Setur Duty Free olarak ülkemizin dört bir yanındaki havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanları olmak üzere 21 bölgede, 51 mağaza ile misafirlerimize Setur farkını yaşatıyoruz. Son yıllarda turizm trendleri doğrultusunda  cruise turizmindeki  büyümeyle, yurt içinin yanı sıra dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimizin sayılarının önemli ölçüde yükseldiğini görüyoruz. Cruise turizminin öneminin ilerleyen yıllarda artmaya devam edeceğini düşünüyoruz” dedi.

Kuşadası’nın doğa ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra kültür turizminde de ön plana çıktığını ve en çok ziyaret edilmek istenen yolculuk rotalarından biri olduğunu belirten Atalay; “Kuşadası Liman yenilenmesine paralel, artan talebe de uygun olarak biz de misafirlerimize en iyi hizmeti sunabilmek ve benzersiz bir müşteri deneyimi yaşatmak adına Kuşadası Liman Mağazamızı modern bir konsept ile yeniledik. 690 metrekarelik geniş alanda, misafirlerimizin rahat bir şekilde alışveriş yapabilecekleri, walk-through konsepte sahip bir mekan tasarladık.  Misafirlerimizin mağazamıza girmeleriyle birlikte, yöresel ürünlerin ağırlıkta olduğu bir Ege Pazarı onları karşılayacak.  Bu alanın devamında tüm duty free noktalarımızda yer alan geniş ürün gamımızdaki seçenekler sunulacak. Geniş alanın verdiği rahatlık hissi, konforlu bir şekilde alışverişe olanak tanıyan satış alanı düzenlemeleri ile  Kuşadası Liman Mağazamız fark yaratacak” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Setur Duty Free, yenilenen Kuşadası Liman Mağazası’nda alışveriş deneyimi sunuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!