G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Serdar Ortaç’tan Erdoğan açıklaması: Attığı adımlar 10 numara

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serdar Ortaç’tan Erdoğan açıklaması: Attığı adımlar 10 numara / Haberin Peşinde Urfa

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı programda gündeme ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. muhalefetten çekinmeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediğini söyleyen Ortaç, ” Ben Tayyip ağabeyi, Emine ablamı kişilik olarak seviyorum. Her geçen gün görüyorum ki, bütün atılan adımlar 10 numara” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, BluTV ekranlarında yayınlanan, 40 isimli programın yeni bölümüne konuk oldu. Çocukluğundan ailesine, özel hayatından, sanat dünyasına, şarkılarına, Türkiye gündemine dair pek çok soruyu yanıtladı. Artık muhalefet cephesinden tepki almaktan korkmadığını dile getiren Ortaç, “Ben Tayyip ağabeyi, Emine ablamı kişilik olarak seviyorum.” dedi.

TARKAN’IN ‘GEÇÇEK’ ŞARKISI

Programın sunucusu Cansu Canan Özgen, Serdar Ortaç’a Tarkan’ın son şarkısı Geççek’i de sordu. Özgen’in ‘Tarkan Geççek şarkısıyla Cumhurbaşkanına saygısızlık mı etti?’ sorusunda Serdar Ortaç, açık bir şekilde cevap verdi:

“HÜKÜMETİ DESTEKLİYORUM”

“Eskiden muhalefet kızmasın diye temkinli konuşuyordum, artık temkinli konuşmuyorum. Her geçen gün görüyorum ki, bütün atılan adımlar 10 numara. Evet Cumhurbaşkanımızın, hükümetin yaptığı her adımı destekliyorum.

“ÜZERİNE KONUŞULACAK BİR ŞARKI DEĞİL”

Tarkan olayı gereksiz bir polemik. Bu şarkıyı onun için yapmadığı belli. Adam pandemi geçecek diye bağırdı. Şarkı da çok dinlenecek ve üzerinde konuşulacak bir şarkı değil ki! Lay lay lom yaparım, hepimiz yaparız. bu duruma düşmemek için böyle şarkılar yapmıyorum.

“KAFAM ÇOK İYİ BASAR”

Adamı mahvettik işte. Geççek geççek bu işte… Çocuk pandemi geççek diyor nerelere çekiliyor. Bunlar olmasın diye aşk şarkısı yapıyorum işte, kafam basmadığı için değil! Kafam çok da iyi basar benim.”

Cansu Canan Özgen, Serdar Ortaç’a yakalandığı MS hastalığını yönelterek Serdar Ortaç’ı ne hasta etti diye sordu. Serdar Ortaç çok konuşulacak itiraflara imza attı.

‘GELEN PARA KUMARA GİTTİ’

Ortaç şunları söyledi: “Aşırı stres vardı. Çok para geliyordu, çok para gidiyordu. Gelen para kumara gitti. Giden paranın üzüntüsü, helal kazanıp harama vermek mahvettim kalbimi ve beynimi. Daha 25 yaşındaydım, Karabiberi söylerken sahneden asker kaçağı diye hapse atıldım, beraat ettim. Suçsuz bulunduğuma mı sevineyim, giden 3 buçuk aya mı üzüleyim? Mamak’da yerin 7 kat dibince hücrede yatarken, 3 gönce kraldım konser veriyordum ona mı üzüleyim? Çok dürüst olduğum için başıma gelenleri mi üzüleyim? Baba öldü, kardeş hastalandı yatağa girdi, hangi birine stres yapmayayım? Sen balığa gidip yemek yerken, ben evde oturup tek başıma lanet olsun bu hayata dedim. Daha inançlı daha temkinli yaşamalıymışım. Bu kadar hovarda olmamalıymışım. Minibüsten çıkan onlarca kız yaşanmamalıymış. Bir tane kadını sevip, çocuk yapıp ölmeliymişim. Yanlış yapmışım. Ama benim hayatımda bu. Beni MS yapan da bu hayat.

serdar ortaç,recep tayyip erdoğan

Serdar Ortaç’tan Erdoğan açıklaması: Attığı adımlar 10 numara

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!