G-CV0ZL47F6D
USD32,23
EURO34,78
GBP40,43
BIST10.316,73
GR. ALTIN2.453,57
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Segmentify’a, Koç GSYF ve Sabancı Ventures’tan yatırım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Segmentify’a, Koç GSYF ve Sabancı Ventures’tan yatırım / Haberin Peşinde Urfa

Türk yazılım şirketlerinin başarılı temsilcilerinden Segmentify, Inventram’ın danışmanlığını yaptığı Koç Topluluğu Şirketleri Birinci Özel Girişim Sermayesi Yatırım Fonu (GSYF) ve Sabancı Ventures liderliğinde gerçekleştirdiği yatırım turuyla Türkiye ve globaldeki büyüme yolcuğunda önemli bir gelişmeye imza attı. 

Segmentify yapay zeka teknolojisiyle, online satış yapan markaların ziyaretçilerine kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimi sunarak cirolarını artırmalarını sağlıyor. Müşteri Etkileşimi Platformu (Customer Engagement Platform) Segmentify, çıktığı son yatırım turunda, Inventram’ın danışmanlığını yaptığı Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. Koç Topluluğu Şirketleri Birinci Özel Girişim Sermayesi Yatırım Fonu (GSYF) ve Sabancı Ventures’tan yatırım alarak bugüne kadar aldığı yatırım miktarını 8 milyon dolara yükseltti. 

Yatırım turunun devam ettiğini vurgulayan Segmentify’ın Kurucusu ve CEO’su Murat Soysal, ‘‘Globale açılmış bir Türk teknoloji firması olarak ülkemizin en güçlü şirketlerinden yatırım almış olmaktan dolayı gururluyuz. Bugüne kadar aldığımız yatırımları, müşterilerimizin cirolarını artıracak stratejileri en verimli şekilde hayata geçirmek üzere kullandık. Mevcut teknolojilerimizi ve ürün yelpazemizi geliştirmeyi hiç bırakmadık. Bugünden sonra da aynı amaçla ama daha güçlü bir şekilde hem Türkiye ve hem globaldeki büyüme yolculuğumuza devam edecek olmanın heyecanı içindeyiz’’ dedi. 

Son 1 yılda müşteri sayısı 3’e katlandı 

Bugüne kadar 40’tan fazla ülkede 300’ün üzerinde sanal mağazaya hizmet veren Segmentify müşteri portföyünü hızla genişleterek Türkiye’de hizmet verdiği markaların sayısını 3 kat artırdı. Aynı zamanda Doğu Avrupa ve Latin Amerika bölgelerindeki müşteri sayısını da 2 kat artırdı. Soysal; “Türkiye ve globalde çalıştığımız markaların ‘‘Büyüme Partneri’’ olarak konumlanıyoruz. Bu nedenle farklı sektör ve coğrafi bölgelerdeki e-ticaret dinamiklerini yakından takip ediyoruz. Uluslararası uzmanlarla inşa ettiğimiz Excellence Center’ın (Mükemmeliyet Merkezi) oluşturduğu stratejileri markaların ihtiyaçlarını çözecek ve fırsatları yeni satış ve ciroya dönüştürecek pratiklere çözümlere döküyoruz. Bu yaklaşımımız çalıştığımız markaları hem çeşitlilik hem de sayı olarak arttırma konusunda önemli bir etken.” 

E-posta pazarlaması Segmentify’ın AI teknolojisi ile buluştu

Müşteri yolculuğunun her adımında çözümler sunmak üzere bu yıl e-posta pazarlaması hizmeti vermeye başladıklarını belirten Soysal sözlerine şu şekilde devam etti: 

“Teknolojimizi güncel tutma ve hep daha iyisini yapma çabası içindeyiz. Bu hedefe yönelik olarak 2023 yılında kendi geliştirdiğimiz akıllı e-posta hizmetimizi de kullanıma sunduk. Yeni hizmetimiz ile sanal mağazalar eposta kampanyalarını Segmentify’ın yapay zeka teknolojisiyle entegre bir şekilde kullanabiliyor ve her bir müşteriye doğru zamanda o müşteriye özel olarak kişiselleştirilmiş olarak doğru içeriği ulaştırabiliyor. Bu sayede e-ticaret yolculuğunun farklı adımlarındaki müşterilere e-posta da dahil olmak üzere 10’un üzerinden kanaldan omni-channel ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunulması mümkün oluyor.’’ 

Hibya Haber Ajansı

Segmentify’a, Koç GSYF ve Sabancı Ventures’tan yatırım

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!