G-CV0ZL47F6D
USD32,23
EURO34,97
GBP41,05
BIST10.715,49
GR. ALTIN2.426,94
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Şarkıcı Atilla Taş: İsmail Saymaz’a sakın güvenmeyin gizli bir elaman olduğunu düşünüyorum

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Atilla Taş: İsmail Saymaz’a sakın güvenmeyin gizli bir elaman olduğunu düşünüyorum / Haberin Peşinde Urfa

Şarkıcı Atilla Taş, Twitter’dan yaptığı paylaşımda gazeteci İsmail Saymaz ve türevleri yüzünden 1 yıl daha hapis yatmak zorunda kaldığını belirterek, ‘İsmail Saymaz’a sakın güvenmeyin, gizli bir elaman olduğunu düşünüyorum’ dedi.

Şarkıcı Atilla Taş ve gazeteci İsmail Saymaz Twitter’da kapıştı! Atilla Taş, ‘FETÖ’nün medya yapılanması’ davası kapsamında aldığı 3 yıl 1 ay 15 günlük aldığı hapis cezasının kalanını yatmak için 2018’de tutuklanmıştı.

Atilla Taş yaptığı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda İsmail Saymaz ve türevleri yüzünden 1 yıl daha hapis yatmak zorunda kaldığını belirterek, “İsmail Saymaz biz mahkemede serbest kalınca bir tweet atarak Fetöcüleri serbest bıraktılar diyor ve biz bir yıl daha hapiste kalıyoruz!” dedi.

Taş, Saymaz’ın yaptığı bir paylaşım nedeniyle cezaevinde kaldığını belirterek, “Gizli bi eleman olduğunu düşünüyorum. O kadar zıplıyosun kimse tık demiyor!” ifadelerini kullandı.

Saymaz ise Twitter hesabından yaptığı “Evet, @AtillaTasNet ben tweet atarak, cezaevinde kalmana yol açtım (!) Ve sen de cezaevi anılarını yazdığın kitabını “Güzel adam, güzel dost” diye yazarak, bana armağan ettin” dedi.

‘GİZLİ Bİ ELEMAN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM’

Atilla Taş’ın paylaşımları şöyle:

“Hazır İsmail saymaz muhabbeti açılmışken, O ve türevleri yüzünden 1 yıl daha hapis yatmak zorunda kaldım. Şimdi o halk tv’den yüzbinler kazanırken ben yurtdışına bile çıkamıyorum! :) Seninle bütün bu halkın önünde hesaplaşacağız.

Yiyosa Halk TV’ye davet et orada anlatayım yediğin naneyi, yerse tabi! Benim ömrümden bir yılımı nasıl çaldığını!

Aynı İsmail Saymaz biz mahkemede serbest kalınca bir tweet atarak fetöcüleri serbest bıraktılar diyor ve biz bir yıl daha hapiste kalıyoruz!

‘İSMAİL SAYMAZ’A SAKIN GÜVENMEYİN’

Bak İsmail Saymaz, senden bir yıl alacağım var! Gizli bi eleman olduğunu düşünüyorum. O kadar zıplıyosun kimse tık demiyor! bana yaptıkları gibi almıyorlar mesela! Atatürk’ü sevmezdin tapar oldun! Ama bu kez çok pis bi adama çattın! çözeceğim seni olm!. Beni arayıp abi çok özür dilerim. Olayların buraya geleceğini bilmiyordum dedin. Ben de sana inandım. Anlat İsmail duysun insanlar!. Anlatsana olm bunu yazdırmak için sarfettiğin cümleleri, pişmanlığını anlatsana olm! Niye sustun? Bu gece üzdüğüm herkesten özür dilerim. Ama İsmail Saymaz’a sakın güvenmeyin!.” .

Atilla Taş,İsmail Saymaz

Şarkıcı Atilla Taş: İsmail Saymaz’a sakın güvenmeyin gizli bir elaman olduğunu düşünüyorum

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!