G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Şanlıurfaspor galibiyet için çalışıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfaspor galibiyet için çalışıyor / Haberin Peşinde Urfa

Şampiyonluğa odaklanan Şanlıurfaspor’da sıkı çalışma dönemi sürerken, ekip bu haftaki Nazilli Belediyespor maçı için hedefini mutlak galibiyet olarak belirledi. 

ŞANLIURFA – 23.11.2022 – HİBYA – Şampiyonluğa odaklanan Şanlıurfaspor’da sıkı çalışma dönemi sürerken, ekip bu haftaki Nazilli Belediyespor maçı için hedefini mutlak galibiyet olarak belirledi. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 15. haftayı da galibiyetle kapatarak yoluna devam eden Şanlıurfaspor’da sıradaki hedef Nazilli Belediyespor. Bu hafta kendi evinde siyah beyazlı ekibi konuk edecek olan Şanlıurfaspor, maçı galibiyetle alabilmek için işi sıkı tutuyor. Performansın yüksek olduğu antrenmanların bugünkü çalışmasında Teknik Direktör Kemal Kılıç ve yardımcıları tüm detayları gözden geçirirken, futbolcuların moral ve motivasyonunun yüksek olduğu gözlendi.

Yaklaşık iki saat süren antrenmanın ardından bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Kemal Kılıç, şampiyonluk için belirledikleri maç başı 2 puan hesaplamasının da üzerine çıkmaları gerektiğini söyledi.

Diğer şampiyonluk adayı rakiplerle aralarındaki puan farkının çok yakın olduğunu ve bu yüzden kalan 4 maçın tümünü almak istediklerini sözlerine ekleyen Kılıç, “Bu hafta Nazilli Belediyespor ile karşılaşıyoruz. Maçı almak için tüm detayları tekrar tekrar gözden geçiriyor ve bu yönde hazırlıklarımızı yapıyoruz. Hiç bir rakibi önemsemezlik yapmıyoruz ve bundan önemlisi bizim ne yapacağımız önemli. Eğer biz sezon başından bu yana belirlediğimiz pozitif oyunu sahaya döktüğümüz zaman alamayacağımız maç yok. Bu istikrarı korumak için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Hafta boyunca hazırlıklarını sürdürecek olan sarı yeşilli ekip, Nazilli Belediyespor ile Pazar günü 11 Nisan Stadı’nda saat 14.00’de karşılaşacak.

Hibya Haber Ajansı

Şanlıurfaspor galibiyet için çalışıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!