G-CV0ZL47F6D
USD32,25
EURO34,80
GBP40,44
BIST10.072,96
GR. ALTIN2.426,52
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

ŞANLIURFA İKİ BAKANI BİRDEN AĞIRLAYACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun Şanlıurfa’yı ziyaret etme ihtimali olduğunu açıklayan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, bakanların 13 ya da 14 Ekim tarihlerinde Urfa’ya gelebileceklerini söyledi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.  Hastaneyi başhekim Dr. Caner Kaya ve idarecilerle birlikte gezen Mehmet Gülüm, Bizim Haber Ajansı’na (BİHA) özel açıklama yaptı.  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun Şanlıurfa’yı ziyaret etme durumları olduğunu söyleyen Gülüm, “Bize resmi olarak bildirilmedi. Ancak geliş tarihleri 13 – 14 Ekim olarak geçiyor” dedi.

SORUNLAR TEK TEK ÇÖZÜLÜYOR

Koronavirüs vakalarının kentte düşüşte olduğunu ifade eden Gülüm, normal sağlık hizmeti diye nitelendirilen hizmetleri vermeye başladıklarını söyledi. Geçtiğimiz günlerde de Ağız ve Diş Sağlığı ile ilgili de tam randıman hizmet verdiklerini belirten Gülüm, “Urfa’da eskiden beri sorun olan bir durum var. Özellikle çocuk Acil Polikliniği Eyyübiye’deki Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde toplanmış durumda. Burada da Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisinde de bir alternatif yer arayışımız var. Bir yer tespiti yaptık. İnşallah kısa zaman içerisinde kış mevsimine girmeden 24 saat hizmet veren çocuk acil olarak hizmete açacağız. Ciddi mesafe aldık. İnşallah yakında bunu kesin bir şekilde duyuracağız” diye ekledi.

“HAZIRLIK YAPIYORUZ”

Bakanların ziyaretiyle ilgili resmi olarak bildirim yapılmadığını aktaran Gülüm, “Tarih 13 – 14 Ekim olarak geçiyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bey’in Gençlik Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile birlikte gelme durumu var. Şuan resmi olarak bir bildirim yok ancak biz hazırlığımız yapıyoruz. Durum netleşirse de basınla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

ŞANLIURFA İKİ BAKANI BİRDEN AĞIRLAYACAK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!