G-CV0ZL47F6D
USD32,37
EURO34,69
GBP40,62
BIST10.000,49
GR. ALTIN2.428,36
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Samsung ve Google, iş birliklerini büyütme kararı aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung ve Google, iş birliklerini büyütme kararı aldı / Haberin Peşinde Urfa

Samsung, daha akıllı ev teknolojileri ve deneyimleri geliştirmek amacıyla Google ile süregelen iş birliğini büyütüyor.

Samsung ve Google’ın büyüyen iş birliği kapsamında; Samsung Galaxy akıllı telefon ve tablet kullanıcıları, akıllı ev ürünleri ortaklığı standardı “Matter”a uyumlu cihazları ile birçok işlemi daha kolay ve hızlı şekilde gerçekleştirebilecek. Genişleyen iş birliğiyle Samsung cihazlar, hem SmartThings platformu hem de Google Home ekosistemlerine kolayca dahil edebilecek.

İki şirket iş birliği doğrultusunda, Android sistemi üzerindeki SmartThings ve Google Home uygulamaları üzerinden cihazların birbirine bağlandığı ve kontrol edilebildiği çoklu yönetim sistemi üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Buna göre kullanıcılar, SmartThings uygulamasına girdiğinde Google Home üzerinde ayarlanmış olan Matter uyumlu cihazları olduğu konusunda bilgilendirilecek. Ayrıca, kullanıcılara bu cihazları kolayca SmartThings’e ya da Google Home’a ekleme seçeneği sunulacak. 

Jaeyeon Jung: “Google ile yaptığımız güçlü iş birliğinin çok değerli olduğunu düşünüyoruz”

Samsung Electronics Kurumsal Başkan Yardımcısı ve Mobil Deneyim Bölümü SmartThings Başkanı Jaeyeon Jung, şunları söyledi: “En büyük Android geliştiricisi Samsung olarak, Google ile yaptığımız güçlü iş birliğinin çok değerli olduğunu düşünüyoruz. Kullanıcılarımıza bu yeni özelliklerle daha fazla esneklik sağlamak, iş birliğimizin ulaştığı en önemli nokta oldu. İş birliğimiz, hem Samsung hem de Google ürünleri nezdinde, kullanıcıları daha fazla desteklememizi ve işlerini kolaylaştırmamızı sağlıyor.” dedi.

Google Android Geliştiricisi, Ürün Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Matthew McCullough ise, “Akıllı ev ürünleri ortaklığında Matter standardının piyasaya sürülmesiyle birlikte, kullanıcılar tarafından yeni beklentilerin oluşacağının farkındayız. Samsung Electronics ile yaptığımız iş birliğinde, akıllı ev sistemi kullanıcılarına daha iyi bir akıllı ev deneyimi ve yeni bir perspektif sunabildiğimiz için gururluyuz.” diye konuştu. 

Hibya Haber Ajansı

Samsung ve Google, iş birliklerini büyütme kararı aldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!