G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Sağlıklı yaz sofraları: Muratbey peynirli salatalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlıklı yaz sofraları: Muratbey peynirli salatalar / Haberin Peşinde Urfa

Muratbey, yazın hafif ve sağlıklı lezzetler arayanlar için nefis peynirlerle lezzetini ikiye katlayan tarifler hazırladı.

Muratbey, yazın hafif ve sağlıklı lezzetler arayanlar için nefis peynirlerle lezzetini ikiye katlayan tarifler hazırladı.

Sıcak havalarda sağlıklı ve hafif bir lezzet arayanların vazgeçilmez tercihi salata çeşitleri az tuzlu, nefis peynirlerle buluşuyor, lezzet severlerin yüzünü güldürüyor. Salatalarınıza sağlığı getiren Muratbey Misto ve Plus ürünleri, 100 gramıyla günlük D vitamini ihtiyacınızın yüzde 33’ünü tek başına karşılayarak bağışıklığı artırmaya da yardımcı oluyor.  Hem pratik hem de sağlıklı yaz lezzetleri arayanlar için Muratbey’le lezzetli salatalar yaz sofralarının vazgeçilmezi olacak.  Yazın muhteşem ikilisi karpuz peynir, kuşkusuz herkesin favorisi. Sağlıklı ve besleyici Lor Peynirli Roka Salatası ve yüksek besin değerine sahip kinoanın peynirle buluştuğu Misto’lu Kinoalı Salata da diğer leziz ve sağlık dolu alternatifler.

LOR PEYNİRLİ ROKA SALATASI

MALZEMELER: 100 gr Muratbey Lor peyniri, 1 demet roka, 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı nar ekşisi, 1 limonun suyu, 5-6 adet ceviz içi, 4-5 adet çeri domates, Tuz

HAZIRLANIŞI: 1 demet rokayı yıkayarak temizleyelim. Suyunu süzdükten sonra elle iri parçalara ayırarak servis edilecek tabağa alalım. Üzerine Muratbey Lor peyniri ve cevizleri irice ufalayalım.  Zeytinyağı, limon suyu, nar ekşisi ve tuz ayrı bir kapta iyice karıştırılalım ve salatanın üzerine dökelim. Afiyet olsun.

MİSTO’LU KİNOALI SALATA
 

MALZEMELER: 200 g Muratbey Misto peynir, 1 bağ roka, 6-7 yaprak marul, 1 tepeleme çay bardağı ceviz, 1 su bardağı çilek, 2 tepeleme yemek kaşığı kinoa, 5-6 tane incir cipsi veya 3-4 tane kuru incir, zeytinyağı, nar ekşisi ve tuz

HAZIRLANIŞI: Kinoayı haşlayalım ve süzelim. 200 g Muratbey Misto peynirin suyunu süzelim. Roka ve marulu iri iri doğrayalım. Çilekleri ortadan ikiye bölelim. Cevizleri dişe gelir şekilde parçalara ayıralım. Salatayı süslemek için bir kaç tane çilek ve peynir ayıralım. Tüm malzemeleri salata kâsesine alalım, tuz ilave edip güzelce harmanlayalım. Ayırdığımız çilek ve peynirleri salatanın kenarına dizelim, varsa incir cipsi de ilave edelim. En son üzerine arzu ettiğiniz kadar zeytinyağı ve nar ekşisi gezdirdikten sonra servis yapalım. Afiyet olsun.

MUHTEŞEM İKİLİ KARPUZ-PEYNİR
 

MALZEMELER: 100 gr Muratbey Burgu, 100 gr Muratbey Topi, 100 gr Muratbey Sürmeli, Karpuz

HAZIRLANIŞI: Karpuzları Muratbey Burgu, Topi ve Muratbey Sürmeli ile süsleyebilir, hem sağlıklı beslenip hem de muhteşem sunumlar elde edebilirsiniz.

Peynirle hazırlanan çok sayıda sağlıklı ve lezzetli tarif için:
https://www.muratbey.com.tr/Tarifler

Muratbey sosyal medya hesaplarında da leziz ve sağlıklı tarifler ve sağlıklı beslenme önerileri paylaşılıyor:

https://www.instagram.com/muratbeypeynir/

https://www.youtube.com/muratbeypeynir/

https://www.facebook.com/MuratbeyPeynir

 

Hibya Haber Ajansı

Sağlıklı yaz sofraları: Muratbey peynirli salatalar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!