G-CV0ZL47F6D
USD32,36
EURO34,75
GBP40,79
BIST10.045,74
GR. ALTIN2.408,15
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

PUBG: Battlegrounds Survivor Yaz Festivali başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PUBG: Battlegrounds Survivor Yaz Festivali başlıyor / Haberin Peşinde Urfa

PUBG: Battlegrounds Survivor Yaz Festivali ve PUBG, Street Fighter 6 iş birliği başlıyor. Festival kapsamında Street Fighter 6 kostümleri, birbirinden eğlenceli PUBG Arcade Battle Royale modları ve muhteşem hediyeler var.

PUBG Survivor Summerfest kapsamında PUBG: Battlegrounds’a Street Fighter 6 iş birliği ve hem yeni hem de eski PUBG Arcade Battle Royale modlarının oyuna eklenmesi gibi heyecan verici bir dizi yeni içerik ve etkinlik geliyor.

Street Fighter 6 x PUBG: Battlegrounds

Temmuz ayının ilerleyen günlerinde, dövüş oyunu hayranları, kostüm listemize tanıdık bir dizi karakterin eklendiğini görecek. CAPCOM'un ünlü dövüş oyunu Street Fighter 6 ile gerçekleşen yeni PUBG: Battlegrounds iş birliği, Chun-Li, Ryu, Luke ve Cammy gibi isimler başta olmak üzere oyunun efsanevi dövüşçülerinden bazılarını heyecan dolu battle royale maçlarımıza dahil edecek. Street Fighter 6 temalı bu öğeler, 26 Temmuz-20 Eylül arasında satın alınabilecek.

PUBG Survivor Yaz Festivali Ödülleri

Nefes kesen etkinlikler ve oyun içi olaylardan oluşan PUBG Survivor Yaz Festivali, topluluktaki herkese bir dizi göreve katılarak hem oyun içi hem de oyun dışı ödüller kazanma şansı sunuyor. İlk iş, oyuncuların tamamlaması için yeni oyun içi görevlerle yaz boyunca düzenli olarak güncellenecek olan Yaz Görevi Etkinlik merkezi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Site yaz boyunca düzenli olarak oyuncuların tamamlaması için yeni oyun içi görevlerle güncelleniyor olacak. Bu hedefleri tamamladığınızda Yaz Pulları (Summer Stamps) kazanacaksınız. Bu pullar da size yeni, yaz temalı bir isimlik, oyun içi premium para birimi G-COIN ve muhteşem bir masaüstü bilgisayar gibi ödüller kazanma fırsatı kazanmak için rastgele seçilme fırsatı verecek. Survivor Yaz Festivali 13 Eylül'de sona eriyor, bu yüzden kolları sıvayıp oyuna dalmak ve pul kazanmaya başlamak için bolca zaman var.

Heyecan verici etkinlikler ve oyun içi olaylardan oluşan PUBG Survivor Yaz Festivali, oyunculara şu ödülleri kazanma fırsatı veriyor: 

PUBG Arcade yenilenmesiyle Bluebomb Rush (Bomba Modu) modu geldi:

PUBG Arcade, Temmuz 24.2 güncellemesiyle Hızlı Battle Royale ve Takım Ölüm Oyunu gibi özel modlar, yepyeni Mavi Bomba Telaşı modu gibi yenilikler ve çok daha fazlasından oluşan büyük bir revizyondan geçti. Yeni ve geliştirilmiş Arcade, PUBG topluluğuyla birlikte yeni oyun modlarının test edileceği geçmiş ve gelecek LABS modlarına da ev sahipliği yapacak. Arcade Puanı (AP) sisteminin eklenmesiyle, PUBG: Battlegrounds oynamanın farklı yollarını deneyip Hayatta Kalanlar, yepyeni oyun içi ödüller kazanma şansı elde ediyor.

Özel Drop etkinlikleri:

Özel Drop etkinlikleri de yaz güncellemesinin bir parçası. Oyuncular Summer Splash Bingo, Yaz Ortası oyuna giriş ödülleri ve silahsız Sokak Savaşı misyonu gibi etkinlikler kapsamında Street Fighter 6 temalı kask, emote, Avcı Sandığı, sandık açıp silah kozmetikleri kapma fırsatı veren Kontraband Kuponları ve çok daha fazlasını kazanma şansı elde edecek.

Hibya Haber Ajansı

PUBG: Battlegrounds Survivor Yaz Festivali başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!