G-CV0ZL47F6D
USD32,47
EURO34,71
GBP40,50
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.434,79
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

PUBG 10.3 güncellemesi tüm platformlarda çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PUBG 10.3 güncellemesi PC platformunun ardından tüm platformlarda yayınlandı. 10.3 yaması ile birlikte harita iyileştirmelerinin yanı sıra oyuna bazı …

PUBG 10.3 güncellemesi PC platformunun ardından tüm platformlarda yayınlandı. 10.3 yaması ile birlikte harita iyileştirmelerinin yanı sıra oyuna bazı yenilikler de ekleniyor. Firmanın 10.3 yaması ile ilgili yaptığı açıklama ve içerikler şu şekilde;

PUBG 10.3 yaması çıktı

Sezon 10’un başlangıcı, Haven adında sezona özel bir haritayı tanıttı. 10.3 Güncellemesi ile sezon, çeşitli performans yükseltmeleri ve yeni silah sesi seçme sistemi, Karakin için bazı aydınlatma iyileştirmeleri ve takım emote’ları gibi yeni özelliklerle zenginleşiyor. Tüm yama notlarına buradan, son güncelleme videosuna ise aşağıdan erişebilirsiniz. Yeni özelliklerle ilgili bilgileri aşağıda bulabilirsiniz;

Karakin Harita İyileştirmeleri: Karakin’de aydınlatmalarda iyileştirmeye gidilerek tüm aydınlatmalar düzenlendi ve her alanın kendi eşsiz hissi ve vurgusu verildi. Ek olarak genel hata düzeltmeleri, tüm harita boyunca oyuncu deneyimini daha iyi hale getirecek.

Silah Sesi Seçme Sistemi: Oyuncular M249, M416, Kar98k ve SKS dahil olmak üzere seçilmiş silah seslerinin orijinal ve yeniden düzenlenmiş versiyonları arasından seçim yapabilirler. Oyuncuların tüm yapması gereken Ayarlar menüsündeki Ses sekmesine tıklayıp tercihlerini belirlemek.

Takım Arkadaşlarınıza Emote Gönderme: Belirli ifadeler artık takım arkadaşlarıyla senkronize olarak birlikte kullanılabilir. Karakterinizin 15 metrelik yarıçapındaki oyuncularla emote’ları senkronize edin. Oyuncular, her bir ifadeyi ve sizinle aynı anda senkronize olabilecek maksimum oyuncu sayısını ana menüdeki Özelleştirme, İfadeler sekmesi altında görüntüleyebilirler.

İtibar Sistemi Güncellemesi: 10.2 Güncellemesi ile birlikte sunulan itibar sistemi, bir oyuncunun diğerlerine karşı iyi davranıp davranmadığını belirlemek için uygulandı. Sistem güncellendi ve böylece oyuncular, uçağa binmeden önce, başlangıç alanında bir maçtan çıkarsa, itibarı olumsuz yönde etkilenmeyecek. (Yalnızca normal oyunlar için geçerlidir, Dereceli oyunlarda geçerli değildir.)

Playerunknown’s Battlegrounds, PC, XBox One, Blue Hole Studio, Blue Hole Studio, Aksiyon, First Person Shooter

PUBG 10.3 güncellemesi tüm platformlarda çıktı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!