G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

PrinWork, Türkiye’nin e-ihracat trafiğine hız kazandırmayı hedefliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PrinWork, Türkiye’nin e-ihracat trafiğine hız kazandırmayı hedefliyor / Haberin Peşinde Urfa

2018 yılından bu yana yazılımsal ve operasyonel süreçlerini kendi bünyesinde gerçekleştiren teknoloji odaklı ilk Türk lojistik firması olarak faaliyetlerini yürüten ShipEntegra, e-ihracatı kolaylaştırma vizyonu ile e-ihracatın tabana yay

2018 yılından bu yana yazılımsal ve operasyonel süreçlerini kendi bünyesinde gerçekleştiren teknoloji odaklı ilk Türk lojistik firması olarak faaliyetlerini yürüten ShipEntegra, e-ihracatı kolaylaştırma vizyonu ile e-ihracatın tabana yayılması için kolları sıvadı. Etsy, Amazon, AliExpress, Walmart gibi 20’den fazla dev e-ticaret pazaryerinin partneri olan ShipEntegra, aynı zamanda “Etsy’de Tanınan İlk Türk Lojistik Teknoloji Şirketi’’ olarak dikkat çekiyor. E-ihracatın her alanında kullanıcılarının ihtiyaçlarına çözüm getirmek için çalışan ShipEntegra, pazaryeri entegrasyonu, e-ticaret lojistiği ve fullfillment hizmetlerine ek olarak PrinWork ile Türk üreticilerini online global satıcılarla buluşturan çok özel bir proje başlattı. 

‘’Yerelde Üretin, Globalde Satın’’

Türkiye’de e-ihracat odaklı üretim yapan işletmeleri desteklemek için yola çıktıklarını belirten ShipEntegra ve PrinWork Ceo’su Ali Ceylan, “Türkiye’deki e-ihracat üreticisini, global satıcı ile buluşturan bir platform oluşturmak için PrinkWork’u geliştirdik. Buradaki ilk hedefimiz mevcut satıcının daha aktif satış yapabilmesini sağlamak. İkinci hedefimiz de ShipEntegra ile uluslararası piyasalarda sağladığımız güven ortamı sayesinde doğru üretici ve doğru satıcıyı buluşturarak mevcutta işleyen çarkın daha verimli hale gelmesini sağlamak. Bu kapsamda ulaşmak istediğimiz nokta, yurt dışında satış yapan firmaların ürettirmek istediği ürünleri Türkiye’den temin edebilmesini sağlayarak hem ülkemizin ihracatını dolayısıyla istihdamını artırmak, hem de Türkiye’yi, global pazarda bir üretim merkezi haline getirmektir. Tecrübelerimiz bize gösteriyor ki üreticiler üretmeyi iyi biliyor ama satamıyor, satıcılar da satmayı biliyor ama güvenilir e-ihracat odaklı kaliteli üreticileri bulamıyor. Numune sipariş veremedikleri için bazı riskler almak durumunda kalıyorlar. Bu da uçsuz bucaksız dijital dünyada e-ihracatın önündeki en büyük engel olarak karşımıza çıkıyor” dedi.

Her ülkenin gün gün değişen bir alışveriş trendi olduğunu ve bu trendlerin belli platformlar tarafından takip edilebildiğini belirten Ceylan, “Malum olduğu üzere e-ihracat sektöründe trendleri yakalamak oldukça önemli. Biz PrinWork ile trendleri takip ederek üretimlerini ve satışlarını bu yönde şekillendirip e-ihracatlarını büyütmelerini ve hız kazanmalarını hem üretici hem de tüketiciye garanti ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

Hibya Haber Ajansı

PrinWork, Türkiye’nin e-ihracat trafiğine hız kazandırmayı hedefliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!