G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO34,73
GBP40,63
BIST10.267,09
GR. ALTIN2.409,80
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Piyasadan haberler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasadan haberler / Haberin Peşinde Urfa

ORGE… İstanbul ilinde inşası devam etmekte olan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Yerleşkesi Projesi kapsamında, Türkiye’de yerleşik bir müşteriden 978.930,80 USD+KDV tutarında elektrik malzemeleri siparişi alınmıştır. Siparişin 3 ay içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

KONTR… ‘’10.05.2022 tarihli KAP açıklamamız ile Şirketimiz ile Türkiye’nin önde gelen büyük bir kurumsal yatırımcısı arasında, payları şirketimiz mülkiyetinde bulunan Pomega Enerji Depolama Teknolojileri A.Ş.’ye, Şirket’in değerlemesinin 160.000.000 USD ile 200.000.000 USD arasında olacağı varsayımına göre emisyon primli sermaye artırımı suretiyle aşamalı olarak %10 oranında ortak olması amacıyla, karşılıklı hak ve yükümlülüklerin belirlenmesi ve müzakere süreçlerinin başlatılması niyetini içeren ve bağlayıcı olmayan bir niyet mektubu imzalandığı kamuoyu ile paylaşılmıştır. Anılan KAP açıklaması çerçevesinde, İş Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından bugün 210.000.000 USD değerleme üzerinden emisyon primli sermaye artırımı suretiyle %10 oranında ortak olması amacıyla bağlayıcı teklif sunulmuş ve teklif Şirketimiz tarafından da kabul edilerek, İş Portföy Yönetimi A.Ş.’ye bildirilmiştir. Kabul edilen bağlayıcı teklif çerçevesinde, hukuki inceleme yapılması ve nihai dokümantasyonun (pay sahipleri sözleşmesi vb) hazırlanması, gerekli izin ve onayların alınması sürecine geçilmiş olup, söz konusu süreçlerin tamamlanması şartı ile kapanış (sermaye artırım) işlemleri gerçekleştirilecektir.’’

ORGE… İstanbul ilinde inşası devam etmekte olan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Yerleşkesi Projesi kapsamında, Türkiye’de yerleşik bir müşteriden 978.930,80 USD+KDV tutarında elektrik malzemeleri siparişi alınmıştır. Siparişin 3 ay içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

EKGYO…’’İstanbul Kartal 12711 Ada 2 Parsel İşi ihalesinin 1. oturumu 10.08.2022 tarihinde saat 11:00 da yapılmıştır. Söz konusu ihalenin ön yeterlik bölümüne katılan istekliler ekte listelenmiştir. İhale komisyonu tarafından isteklilere ait ön yeterlik zarfları içerisindeki belgelerin ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, ihalenin Pazarlık-Açık Artırma-Kapalı Zarf Teklif Alma bölümünü içeren 2. Oturumunun tarihi ve saati isteklilere yazı ile bildirilecektir.’’

AVGYO… Antalya İli Alanya ilçesi Türkler Mahallesi 320 Ada 1 parsel üzerinde bulunan R blok 1 nolu dubleks mesken nitelikli bağımsız bölümün satış işlemleri 10.08.2022 tarihinde tamamlanmıştır. EDATA…30.06.2022 tarihi itibariyle 177.462.330 TL olan toplam hasılatımız içerisinde 19.474,50 TL’lık ( % 0,011) paya sahip olan, distribütörlüğünü yapmakta olduğumuz WinRaR firması ile olan sözleşmemizi Şirketimizin operasyonel yükünü azaltmak ve satışlarımızda daha yüksek ciroları yakalayabileceğimiz yeni markalara odaklanabilmek amacıyla 08.08.2022 tarihi itibariyle sonlandırmış bulunmaktayız.

 

Kaynak A1 Capital
Hibya Haber Ajansı

Piyasadan haberler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!