G-CV0ZL47F6D
USD32,53
EURO34,90
GBP40,78
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,94
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Piyasadan haberler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasadan haberler / Haberin Peşinde Urfa

OTKAR…Şirket, Çekya’da faaliyet gösteren Dopravní Společnost Ústeckého Kraje (Usti Bölgesi Taşımacılık Şirketi) ile 90 adet dizel yakıtlı Vectio otobüs teslimatını kapsayan yaklaşık 14 milyon Euro tutarında bir ihracat sözleşmesi imzalamıştır.

KLKIM…Şirket Yönetim Kurulu’nun 14.09.2022 tarihli toplantısında; Merkezi İstanbul İli, Avcılar İlçesi Firuzköy Mahallesi, Firuzköy Bulvarı N 181 / 1 adresinde bulunan, İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 124652 sicil numarasında kayıtlı Şirketimizin faaliyetlerini geliştirmek amacıyla;Duhok şehri IRAK adresinde bir şube açılmasına, Şube ünvanının “Kalekim Kimyevi Maddeler San.Tic.A.Ş. – Duhok IRAK Şubesi” olmasına, Şubeye sermaye ayrılmamasına, merkezden karşılanmasına ve şubede, maksat, mevzuu ve muamelatına giren her hususta şirketimiz Şirket Genel Müdürü TİMUR KARAOĞLU’nun ve Şirketimiz İştirakler, İş Geliştirme ve Stratejik Planlama Direktörü sayın AZİZ ÇAĞLAR ERDOĞAN’ın müştereken yetkilendirilmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliğiyle karar verilmiştir.

OTKAR…Şirket, Çekya’da faaliyet gösteren Dopravní Společnost Ústeckého Kraje (Usti Bölgesi Taşımacılık Şirketi) ile 90 adet dizel yakıtlı Vectio otobüs teslimatını kapsayan yaklaşık 14 milyon Euro tutarında bir ihracat sözleşmesi imzalamıştır.

SEGYO…Şirket bugün itibariyle, sermaye artırımı ile halka açılma kapsamında İzahnamede ve 12.08.2022 tarihinde KAP’da yayımlanan “Fon Kullanım Raporu”nda belirtildiği üzere, halka arzdan elde edilen fonun %69,6’sına (TL Bazında) karşılık gelen 8.103.439,28 USD tutarında Banka kredisinin kısmi olarak erken kapamasını gerçekleştirmiştir

BIOEN…Şirketi Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş. ve Honeywell International Inc. (NASDAQ: HON) grubu şirketlerinden UOP LLC arasında Şirketimiz veya iştiraklerinden birinin bünyesinde Türkiye’de kurulması planlanan yıllık 30.000 ton atık kapasiteli bir plastik geri dönüşüm tesisinde Honeywell UpCycle Proses Teknolojisi’nin faaliyete geçirilmesi amacıyla iş birliği gerçekleştirilmesine yönelik iyi niyet mektubu imzalanmıştır. Şirketimiz Türkiye’de kurulması planlanan plastik geri dönüşüm tesisinde Honeywell’in UpCycle Proces Teknolojisi’ni uygulamayı amaçlamaktadır. Planlanan tesiste Şirketimiz tarafından karışık plastik atıkların geri dönüştürülmüş polimer hammaddesine (recycled polymer feedstock – RPF) dönüştürülmesi ve bu sayede tesisimizde plastiklerin geri dönüşümü amaçlanmaktadır.Şirket, bu kimyasal geri dönüşüm projesine yatırım yaparak toplanan atıkların ekonomik değerinin daha katma değerli şekilde kullanılması amaçlanmaktadır.

ANELE…Şirket tarafından Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Gemlik Kampüs projesi, PD Workshop tesisleri elektrik işlerinin yapılmasına yönelik 48.950.000 Türk Lirası tutarındaki teklifimiz proje işvereni Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından uygun bulunduğu e posta aracılığıyla tarafımıza iletilmiş olup, devam eden sözleşme içeriğine ek iş olarak anlaşılmış ve imza aşamasına geçilmiştir.

AKFGY.. Bodrum Yalıkavak’ta tüm ruhsat ve izinleri hazır olarak satın alınacak olan 22.197,30 metrekarelik arsada villa projesi geliştirilecek olup inşa edilecek villalar satılarak Şirketin mevcut gelirlerine ek yeni gelir yaratılacaktır.

OYYAT…Türkiye ve komşu ülkelere dijital varlık hizmetleri sunmak amacıyla Kanadalı altyapı şirketi CLTS Technologies Ltd. (Aquanow) ile mutabakat anlaşması imzaladı.

KRONT.. Unvan değişikliği talebimiz T.C. Sermaye Piyasası Kurulu’nun 12.09.2022 tarihli ve E-29833736-110.03.03- 25909 sayılı yazısı ile onaylanmıştır

 

Kaynak A1 Capital
Hibya Haber Ajansı

Piyasadan haberler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!