G-CV0ZL47F6D
USD32,53
EURO34,90
GBP40,78
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,94
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Pantene’in yeni reklam filmi yayınlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pantene’in yeni reklam filmi yayınlandı / Haberin Peşinde Urfa

Pantene, yeni kampanyasının ilk reklam filmini yayınladı. İşinde başarılı oyuncu Demet Özdemir ve Olimpik Boksör Buse Naz Çakıroğlu’nun oynadığı film serisi, gücünü saçından alan kadınların hikayelerini izleyicilerle paylaşacak.

Pantene, yeni kampanyasının ilk reklam filmini yayınladı. İşinde başarılı oyuncu Demet Özdemir ve Olimpik Boksör Buse Naz Çakıroğlu’nun oynadığı film serisi, gücünü saçından alan kadınların hikayelerini izleyicilerle paylaşacak.

Güçlü kadınlardan ilham veren saç hikayeleri

Pantene, saçın herkes için farklı anlamlar ve farklı hikayeler taşıdığının farkındalığıyla ‘Göster Saçlarının Gücünü’ mottosuyla yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Her geçen gün daha fazla kadının ayna karşısında kendilerini iyi hissetmelerine yardımcı olan Pantene, ‘Göster Saçlarının Gücünü’ kampanyası ile tüm izleyicilere ilham vererek içlerindeki gücü saçları ile keşfetmeye davet ediyor. Kampanya boyunca saçlarını hayatının önemli alanlarına konumlandırmış güçlü kadınlar, Pantene aracılığıyla ilham veren saç hikayelerini paylaşacak. Tüm kadınlara ilham kaynağı olacak kampanyada Pantene, birbirinden güçlü kadınların saç hikayelerini ekrana taşıyacak.

Demet Özdemir ve Buse Naz Çakıroğlu kamera karşısında

Pantene marka elçisi Demet Özdemir, dünya şampiyonu olimpiyat madalyalı Boksör Buse Naz Çakıroğlu ile birlikte ‘Göster Saçlarının Gücünü’ reklam filmi için kamera karşısına geçti. Başarılı oyuncu Demet Özdemir filmde Pantene ile güçlenen saçlarının kendisini de daha güçlü hissettirdiğini belirterek tüm kadınları içlerindeki gücü keşfetmeye çağırıyor. Saçlarını ring dışında kendini tamamlayan bir aksesuar, ringin içindeyken bir kalkan gibi gördüğünü söyleyen Buse Naz Çakıroğlu ise gücüyle ve başarılarıyla pek çok kadına ilham veriyor. Pantene ürünlerinin içerdiği Pro-V teknolojisi, tüm kadınlara hayallerindeki saça ulaşmalarında yardımcı olarak saçlarındaki gücü ortaya çıkarıyor.

Tüm kadınlar için ilham kaynağı

Saçın yalnızca güzelliğin bir parçası olmadığını anlatmayı hedefleyen reklam filmi serisi, gücünü saçlarından alan kadınların güçlü saç hikayelerini anlatacak. Bazen en önemli aksesuar, bazen engelleri aşmamızı sağlayan bir güç, kimi zaman ise bir kalkan gibi görülen saçların farklı kadınlar için güzelliğin çok daha ötesinde nasıl anlamlar ifade ettiğini anlatacak  olan seri, önümüzdeki aylarda sürpriz isimlerin güçlü hikayeleri ile tüm izleyiler için ilham kaynağı olmaya devam edecek.

Hibya Haber Ajansı

Pantene’in yeni reklam filmi yayınlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!