G-CV0ZL47F6D
USD32,19
EURO34,99
GBP40,96
BIST10.739,57
GR. ALTIN2.521,67
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Özdemir Çakacak Aynalıkavak’ta sevenleriyle buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özdemir Çakacak Aynalıkavak’ta sevenleriyle buluştu / Haberin Peşinde Urfa

Adapazarı Belediyesi kültür sanat etkinliklerinin sevilen programlarından Aynalıkavak Sohbetleri’nde yeni sezon, İçişleri Bakanlığı Vali-Mülkiye Başmüfettişi Özdemir Çakacak ile başladı.

SAKARYA – 11.12.2022 – HİBYA – Çakacak’ın onur konuğu olduğu Aynalıkavak Sohbetlerine, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel ve Yusuf Özden, belediye meclis üyeleri, İl Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, mahalle muhtarları ile Vali Çakacak’ın dostları ve sevenleri katıldı.

Gazeteci Safa Polat’ın sorularını yanıtlayan Vali Çakacak, ilk olarak Adapazarı kültür sanat etkinliklerinin çok verimli olduğunu dile getirerek Başkan Mutlu Işıksu ve ekibine teşekkür etti.

Çakacak, “Biz, Adapazarı’mızda, Yenigün Mahallesinde doğduk, Adapazarlıyız. Çocukluk yıllarımız Adapazarı’nda geçti. İlkokul ve liseyi Adapazarı’nda okudum. Üniversiteye başlayıp başka bir şehre gittiğimizde Adapazarı’mızın kıymetini daha iyi anladık. Adapazarı kültürü, komşuluk ilişkileri çok farklıdır, bambaşkadır. O güzel anları muhabbetle hatırlıyoruz ve bir de diyoruz ki Adapazarı havasını bir kere alan Adapazarı’mızı bırakamaz.” diye konuştu.

Vali Özdemir Çakacak, “Makam sahibi olabiliriz ancak bulunduğumuz makamın sadece amiriyiz. Vatandaşımızın yanında herhangi bir üstünlüğümüz hiç olmadı, olamaz. Kendi ailemize nasıl davranıyorsak milletimize de aynı hatta daha güzel davranmalıyız. İnancımız gereği kimse kimseden üstün değildir ve üstünlük ancak takva sahibi olmaktır.” dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, program sonunda Vali Özdemir Çakacak ve Gazeteci Safa Polat’a teşekkür etti. Hediye takdiminde bulunan Işıksu, “Aynalıkavak Sohbetleri hakikaten muhabbet ve samimiyetin yegâne güzel programlarından biri olmuştur. Kıymetli büyüğümüze, moderatörlüğü başarıyla üstlenen kıymetli gazeteci kardeşimize ve bizlerle olan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Özdemir Çakacak Aynalıkavak’ta sevenleriyle buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!