G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,58
GBP40,84
BIST10.045,74
GR. ALTIN2.385,53
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Özdağ: “Karşımızda AK Parti, AK-CHP ve AK-İYİ Parti var”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özdağ: “Karşımızda AK Parti, AK-CHP ve AK-İYİ Parti var” / Haberin Peşinde Urfa

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, diğer partilerin adayları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, diğer partilerin adayları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Bugün sizlerle 14 Mayıs seçimlerine yaklaşırken seçimlerle ilgili ilk değerlendirmemi yapmak istiyorum” diyerek konuşmasına başlayan Ümit Özdağ, “Seçimlere 3 ittifak katılıyor. Cumhur İttifakı, AK-Millet İttifakı ve Ata İttifakı. Seçimlere AK Parti’nin girdiğini görüyoruz. AK-CHP’nin ve AK-İYİ Parti’nin girdiğini görüyoruz. FETÖ, Ergenekon kumpasının önde gelen isimlerinden Bekir Bozdağ, AK Parti adayı. Balyoz, casusluk, Ergenekon kumpasının ve İçişleri Bakanlığının bütün vali ve kaymakamları, bütün il ve ilçe emniyet müdürlerini FETÖ’cülerden atayan ve İçişleri Bakanlığını bir “FETÖ bakanlığına” dönüştüren İdris Naim Şahin de İYİ Parti Ordu 1. sıra adayı.” diye konuştu.

Listelerin neresinden tutulursa elde kaldığını belirten Özdağ, “Ankara CHP 1. bölge 3. sıra adayı Okan Konuralp açık bir PKK sempatizanı. Bunu ben söylemiyorum, bunu CHP genel başkanlık ofisinden söylediler bana. Bende yazısı var. Bu bilgi bu sabah bana yazılı olarak geldi. Diyeceksiniz ki, “Cumhur İttifakı listelerinde kötü bir şey yok mu?” Kötü bir şey yok mu demeyelim de “İyi bir şey yok.” Onları zaten Türkiye aşmak zorunda. Erdoğan Türkiye için bir milli güvenlik tehdidi olmuştur. Türkiye bu milli güvenlik tehdidini aşmak zorunda.” dedi.

Özdağ, ATA İttifakı’nın, “Ne mutlu Türk’üm diyene” diyebilen tek ittifak olduğunu ifade ederek, “Zafer Partisi listelerinde bölücü, FETÖ’cü olmayan tek ittifaktır. Gözümüzden kaçan, araya sızan varsa hemen ihraç ederiz. Bunu da hiç tereddütsüz saniye geçirmeden yaparız. Zafer Partisi’nin, Ata İttifakı’nın Atatürk konusunda, Cumhuriyet konusunda tavizsiz tutumu bütün Atatürkçüleri, bütün vatanseverleri HDP ile HÜDA PAR arasına sıkışmaktan kurtarıyor.” şeklinde konuştu.

Zafer Partisi olarak Saray rejimini aşmakta kararlı olduklarını söyleyen Özdağ, “Erdoğan’ı Suriyelilere, Afganlara, Pakistanlılara Türkiye’yi işgal ettiren adam olarak görüyoruz. Türk halkını ekonomik krize sürükleyen cahil, sözde ekonomi politikalarıyla adam olarak görüyoruz. Türk haznesini 5’li çetelere soyduran adam olarak görüyoruz. Türk devletini önce FETÖ sonra PKK ve sonra diğer cemaat ve tarikatlarla iş birliği yaparak kurumsal anlamda yıpratan ve yıkan adam olarak görüyoruz. Erdoğan’ı aşacağız, ait olduğu yere tarihin çöplüğüne yollayacağız. Bunu yapmak için ne HDP ile yan yana geleceğiz, ne FETÖ ile yan yana geleceğiz ne Atatürk’ten, “Ne mutlu Türk’üm diyene” demekten vazgeçmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve Meral Akşener’i de eleştireceklerini belirterek, “Kimse ben muhalefetim diye eleştiriden hem de ağır eleştiriden kurtulacağını zannetmesin. Siz, muhalefet değil sarı muhalefetsiniz. Sözde muhalefetsiz. Siz Erdoğan’ın en iyi payandalarınız. Erdoğan’ı iktidarda tuttu sizin muhalefet tarzınız. Listelerini FETÖ’ye ve PKK sempatizanlarına açan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve Meral Akşener’i de eleştireceğiz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Özdağ: “Karşımızda AK Parti, AK-CHP ve AK-İYİ Parti var”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!