G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,79
GBP40,64
BIST10.101,56
GR. ALTIN2.412,80
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Özdağ: “İnsanlarımızı taciz eden bu ahlaksızlar derhal sınır dışı edilmelidir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özdağ: “İnsanlarımızı taciz eden bu ahlaksızlar derhal sınır dışı edilmelidir” / Haberin Peşinde Urfa

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Bursa Mudanya Mütareke Meydanı’nda bir basın açıklaması yaparak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Özdağ, Türkiye'de 7 milyon Suriyelinin nüfuslarının çok hızlı arttığını öne sürerek, “Çünkü; üçüncü çocuk doğduktan, üçüncü, dördüncü, beşinci çocuklara çocuk yardımı yapıldığı için Suriye’de doğurduklarından daha fazla çocuk doğuran Suriyeli kadınlar, Türkiye'de ortalama 5,3 çocuk doğuruyorlar. Bir Türk ailenin ne birinci ne ikinci ne üçüncü çocuğuna yardım yapılmazken Suriyelilerin adeta sayılarının artması için bu yardım utanmadan yapılıyor.” dedi.

“Bunların kafasında Türkiye Müslüman bir ülke değil ve Türk kadınları da Müslüman değil”

Özdağ, özellikle kadınların kendi şehirlerinde, sokaklarında güven içinde yürüyemez hale geldiğini ileri sürerek, şunları kaydetti:

“Eskiden büyük şehirlerde bile çocuklarımızı rahatlıkla gece sokağa bırakabilirdik. Şimdi bırakın çocukları bırakmayı gençler bile sokağa çıkarken anne ve babaları endişe içinde evde bekliyor. Ellerinde kameralarla her yerde genç kızların, kadınların videolarını çekip ahlaksızca paylaşımlar yapıyorlar. Biz bunun aslında ne anlama geldiğini gayet iyi biliyoruz. Çünkü bunların kafasında Türkiye Müslüman bir ülke değil ve Türk kadınları da Müslüman değil. Onun için Taliban zihniyetine bu kadınlar helal kılınmış. Bunun da propagandasını yapıyorlar. Ahlaksızca bunu söylemekten çekinmiyorlar.”

“Erdoğan’a sesleniyorum; “Mudanya’da genç kızların güvenliğini sağlıyor musun?”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete de seslenen Özdağ, “Sen Mudanya’da genç kızların güvenliğini sağlıyor musun? Onun hesabını ver. İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de genç kızların güven içinde sokağa çıkmalarını sağlayabiliyor musun? Bırak Avrupa'nın güvenliğini. Sen Türk halkının güvenliğini sağlayabiliyor musun? Hayır. Sen milyonları buraya doldurarak Türk halkının güvenliğini tehlikeye attın, refahını elinden aldın. Türk halkına harcanması gereken yılda 11 milyar doları Suriyelilere harcıyorsun. Suriye'nin kuzeyinde yılda 7 milyar dolar para harcıyorsun. Türk halkının kaynaklarını har vurup harman savuruyorsun ve ondan sonra buraya getirdiğin bu kitleler Türk insanını tehdit ediyor.” şeklinde konuştu.

“Fiziksel bir eylemde bulunmayın”

Özdağ,  “İnsanlarımızı taciz eden bu ahlaksızlar derhal sınır dışı edilmelidir. Bu konuda hiçbir müsamaha gösterilmemelidir. Sevgili gençler sizden de ricam bu tür durumlarda siz güvenlik görevlilerini göreve davet edin. Güvenlik görevlileri işlerini yapsınlar. Siz fiziksel bir eylemde bulunmayın. Dövmeden bırakın. Bırakın polis işini yapsın. Jandarma işini yapsın. Ve yapmayan olursa bir üst makama şikayet edin. Ama eğer siz polise giderseniz jandarmaya gider şikayetinizi ederseniz her Türk polisinin her Türk jandarmasının zevkle bu işi yapacağını biliyorum.” diye konuştu.

“Zafer Partisi var”

Ülkeyi akılla savunma konusunda çağrıda bulunan Özdağ, “Demokratik hukuk devletinin kuralları içinde savunalım. Ülkemizi sandık başında savunalım. Artık Türkiye'de hiç kimse bu konuda seçeneksiz değil. Neden? Çünkü eskiden bu konuda Türk halkının önüne çıkıp, ‘Biz yollayacağız. Gerekirse zorla’ diyen bir parti yoktu. Artık Zafer Partisi var.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Özdağ: “İnsanlarımızı taciz eden bu ahlaksızlar derhal sınır dışı edilmelidir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!