G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Onlar Balkonlarda Başkan Sahada Salladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş sokağa çıkma yasağı nedeniyle etkinlikleri iptal edilen 23 Nisanı çocuklarla birlikte bayrak sallayarak kutladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş sokağa çıkma yasağı nedeniyle etkinlikleri iptal edilen 23 Nisanı çocuklarla birlikte bayrak sallayarak kutladı. Ekipler tarafından dağıtımı yapılan bayrakları ellerine alan ve balkonlara koşan çocuklar Başkan Kuşla birlikte bayrak sallayarak 23 Nisanı kutladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş sokağa çıkma yasağı nedeniyle etkinlikleri iptal edilen 23 Nisanı çocuklarla birlikte bayrak sallayarak kutladı. Ekipler tarafından dağıtımı yapılan bayrakları ellerine alan ve balkonlara koşan çocuklar Başkan Kuşla birlikte bayrak sallayarak 23 Nisanı kutladı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği ile birlikte Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikle 23 Nisanı çocuklarla birlikte kutladı. Eyyübiye Belediyesi ekipleri tarafından dün dağıtımı yapılan 6000 bayrak ailelere ve çocuklara teslim edildi. Başkan Kuş ta belediye anons aracının ilçede cadde cadde sokak sokak dolaşıp balkonlarda kutlanan etkinliğe eşlik etti.

Başkan Kuş Batıkent mahallesinde büyük bir çoşkuyla kutlanan etkinlikte balkonlarda ellerine bayrak alan ve aileleriyle birlikte kutlama yapan çocuklarla bir araya gelip 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Sokak sokak dolaşan Başkan Kuşa çocuklşar ve vatandaşlar da bayrak sallayarak ve alkışlarla eşlik etti. Etkinlikle ilgili açıklama yapan Başkan Kuş şunları söyledi Bugün 23 Nisan bugün Ulu önder Mustafa Kemal Atatürkün Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir dediği an. Bugün Ulu önder Atatürkün çocuklarımıza çocuklar günü olarak armağan ettiği an. Evet bu yıl çocuk bayramımızı buruk şekilde yaşıyoruz.

Her yıl bütün İllerimizde bütün İlçelerimizde 23 Nisan Çocuk Bayramını coşkulu bir şekilde yaşıyorduk ama Eyyübiye Belediyesi olarak biz bu yıl çocuklarımızın ayaklarına gidelim dedik ve şuan Batıkent Toki bölgemizdeyiz çocuklarımız ve halkımız ile selamlaştık Bayramlaştık. Çocuklarımız evlerinizde kalın siz çocuklarımız Ailenizin yanında kalın bizler sizler için sahadayız. Mahallemizde dağıttığımız bayraklarımızla çocuklarımız balkonlarda bizler de sahada bu coşkuyu birlikte kutladık. 6000ne yakın bayrak dağıtımı yaptık ve çocuklarımızla bu güzel ve anlamlı günü birlikte kutladık.

Onlar Balkonlarda Başkan Sahada Salladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!