G-CV0ZL47F6D
USD32,29
EURO34,95
GBP40,66
BIST10.173,42
GR. ALTIN2.440,10
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Onkoloji servisinde yoğunluk!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi laboratuvarında çıkan sorun sebebiyle onkoloji servisinde yoğunluk yaşandı. Dört günlük sokağa çıkma yasağının ardından corona tehlikesine rağmen kemoterapi almak için hastaneye giden kanser hastaları laboratuvardan kan testi sonuçlarını alamadı. Devam eden sıkıntının sebebi ile ilgili hastalara henüz bir açıklama yapılmadığı öğrenildi.

Corona virüs pandemisi sebebiyle uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağı bugün sona erdi. Sokağa çıkma yasağının bitmesinin ardından sokaklar yine doldu. Sokaklar ile birlikte hastanelerde de yoğunluk oluştu. En çok yoğunluk ise Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi Onkoloji servisinde yaşandı.

“KİMSE BİR AÇIKLAMA YAPMIYOR”

Sabah saatlerinde kemoterapi almak için hasteneye gelen onlarca hasta kan testi sonuçlarını alamadı. Kan testi sonucunu almak için uzun süre bekleyen hastalara, “Laboratuvarda sıkıntı var” açıklaması yapıldı.

Kan vermek için sabah aç karnına hastaneye geldiklerini söyleyen bir hasta yakını, “Kimse bir açıklama yapmıyor. Bu insanlar kanser hastası, bağışıklıkları zaten düşük. Normal zamanda bile bu durumda olmaması gereken insanlar bir de pandemi sürecinde büyük risk altında. Hastane içi de bahçesi de kalabalık. Görevli yok. Kan vermek için aç karnına gelip saatlerdir burada bekleyen insanlar var” dedi.

Onkoloji servisinde yoğunluk!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!