G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Olivia Rodrigo “Vampire” İle Geri Döndü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olivia Rodrigo “Vampire” İle Geri Döndü / Haberin Peşinde Urfa

GRAMMY ödüllü, multi-Platinum satışlı, şarkıcı/söz yazarı Olivia Rodrigo yeni single’ı “vampire” ile geri döndü. Universal Music etiketiyle yayınlanan parça, 20 yaşındaki sanatçının 8 Eylül’de çıkacak olan ve büyük bir heyecanla beklenen ikinci albümü GUTS’tan çıkan ilk tekli olma özelliğini taşıyor.

Olivia Rodrigo – “vampire”

GRAMMY ödüllü, multi-Platinum satışlı, şarkıcı/söz yazarı Olivia Rodrigo yeni single'ı “vampire” ile geri döndü. Universal Music etiketiyle yayınlanan parça, 20 yaşındaki sanatçının 8 Eylül'de çıkacak olan ve büyük bir heyecanla beklenen ikinci albümü GUTS'tan çıkan ilk tekli olma özelliğini taşıyor.

Prodüktörlüğünü Daniel Nigro'nun üstlendiği ve Olivia ile birlikte yazdıkları “vampire”, Rodrigo’nun önceki parçaları ile olan farkını hissettiriyor. Rodrigo,  parçada vokalist ve söz yazarı olarak başarısını ortaya koyuyor ve başarılı olamayan bir ilişkinin hikayesini anlatıyor.

“Üzgün olduğum bir andı, tek başıma stüdyoya gidip piyanonun başına oturduktan sonra akorlar, melodi ve sözler içimden döküldü” diyerek parçanın oluşumunu anımsıyor. “Bu parça, kafası karışık ve incinmiş hissetmekle ilgili. İlk başta bu parçanın bir piyano baladı olması gerektiğini düşündüm. Ama Dan ve ben üzerinde çalışmaya başladığımızda, sözleri farklı bir melodiyle yan yana getirdik. Şimdi dans edebileceğiniz bir kalp kırıklığı şarkısı gibi oldu.”

Rodrigo, “SOUR'u yaparken süreçte çok yeniydim ve aynı zamanda kalbim çok kırıktı; saatlerce piyanonun başında otururdum” diyor. “Ancak bu albüm daha çok şarkı yazmaya odaklanmakla ilgiliydi; bu da bazen şarkı sözlerimde biraz daha alaycı olmak anlamına geliyordu. Şarkıyı yazarken farklı yaklaşımlarla çok fazla deneme yaptık ve sonuçta daha önce yaptığım her şeyden çok daha rock etkisinde bir şey ortaya çıktı.”

Hibya Haber Ajansı

Olivia Rodrigo “Vampire” İle Geri Döndü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!