G-CV0ZL47F6D
USD32,39
EURO34,61
GBP40,54
BIST10.045,74
GR. ALTIN2.387,24
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Öğrenciler ve öğretmenler için ücretsiz İngilizce eğitimi tüm dünyadan ilgi görüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğrenciler ve öğretmenler için ücretsiz İngilizce eğitimi tüm dünyadan ilgi görüyor / Haberin Peşinde Urfa

Garip ve Zeycan YILDIRIM Vakfı tarafından 3 yıl önce başlatılan Türkiye’nin ilk ve tek ücretsiz dil eğitim programı English W/Tech (EWT) ile nitelikli dil eğitiminin tüm öğrenciler için ulaşılabilir hale gelmesi hedefleniyor. Program 3.

Garip ve Zeycan YILDIRIM Vakfı tarafından 3 yıl önce başlatılan Türkiye’nin ilk ve tek ücretsiz dil eğitim programı English W/Tech (EWT) ile nitelikli dil eğitiminin tüm öğrenciler için ulaşılabilir hale gelmesi hedefleniyor. Program 3. yılında 2 binden fazla öğrenciye ulaşarak yurtdışına açılmanın mutluluğunu yaşıyor.

Gençlerin donanımlı birer ‘dünya vatandaşı’ olmaları için eğitimi temel çalışma alanlarından biri olarak belirleyen Garip ve Zeycan YILDIRIM Vakfı İngilizce dil eğitimine odaklanıyor. Vakıf sadece öğrencilere değil öğretmenlere de ücretsiz İngilizce dil eğitimi veriyor.

 

Tüm Gençlere Açık ve Ücretsiz

Türkiye’nin ilk ve tek ücretsiz İngilizce platformu olan English W/Tech, İngilizce eğitiminin herkes için ulaşılabilir hale gelmesi idealiyle çalışan Vakıf tarafından 2019 yılında hayata geçirildi. Yeni kuşağın öğrenme alışkanlıklarına uygun şekilde kurgulanan EWT, teknolojik yeniliklerle de desteklenerek, öğrenme süreci kolaylaştırıldı.

YILDIRIM Vakfı’nın nitelikli dil eğitimi hedefinin ilk ürünü olan English W/Tech programı başka ülkelerden de ilgi görürken ilk yabancı öğrencisi ise Hintli bir genç oldu. 

YILDIRIM Vakfı’nın eğitim alanındaki diğer çalışmaları arasında, yurt dışına gidecek öğrenciler için hızlandırılmış dil eğitimi içeren Erasmus Programı ve Kabataş Lisesi IB programına katılan öğrenciler başta olmak üzere isteyen tüm öğrenciler için Kabataş Lisesi İngilizce Konuşma Programı da yer alıyor.

 

Derslere Katılmak Çok Kolay!

www.englishwtech.com  adresinden ders programına bakarak seviye, ders konusu, ders gün ve saati bilgilerine kolayca ulaşılabiliyor. Öğrenci, girmek istediği dersin online ders linki ve şifresi ile derse giriş yapılıyor. Ayrıca derslerle ve katılımla ilgili @englishwtech instagram hesabından da bilgi alınabilir.

 

Ana Dili İngilizce Olan Sertifikalı Eğitmenler Ders Veriyor

Konuşma dersleri Kanada, ABD ve İngiltere gibi ülkelerden uluslararası geçerlilikte İngilizce eğitimi sertifikasına sahip eğitmenler tarafından yapılıyor. Orta seviyeden ileri seviyeye kadar her seviyede programlar ile öğrenciler İngilizce dil becerilerini en iyi şekilde geliştirebilme fırsatı buluyor.

 

Öğretmenler İçin Ücretsiz Eğitim Programları

Vakfın English W/Tech ile ilk adımını attığı İngilizce eğitimi, ihtiyaç bulunan başka alanlara da genişletilerek farklı projelerle sürdürülüyor.

Bu kapsamda, öğretmenlerin mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla yeni projelere imza atan YILDIRIM Vakfı’nın, öğretmenlere açık ve tamamen ücretsiz “Öğretmen Gelişim Programı” ile “Uluslararası TEFL Akademi ile İngilizce Öğretmenliği Sertifikası Programı İş birliği” başarıyla devam ediyor.

Her branştan öğretmenin İngilizce konuşma becerilerini geliştirmeyi hedefleyen Öğretmen Gelişim Programı programa iki yılda 30 ilden toplam 360 öğretmen başvurdu. KODA (Köy Okulları Değişim Ağı) ile yapılan iş birliğiyle Türkiye’nin her yerinden öğretmenlere programa katılma fırsatı sunuldu. Başvurular YILDIRIM Vakfı İngilizce Eğitim ekibi tarafından değerlendiriliyor ve yapılan seviye belirleme sınavı sonucunda programa devam edecek öğretmenler belirleniyor. Bugüne kadar toplam 126 öğretmen programa katılmaya hak kazanarak ücretsiz eğitimden faydalandı.

Uluslararası TEFL Akademi ile yapılan iş birliği ile TEFL Akademi İngilizce Öğretmenliği Sertifikası Programı’na katılan uluslararası öğretmen adaylarına ücretsiz eğitim, ders izleme ve ders verme imkanları sunularak öğretmenlik mesleğine adım atmalarına büyük destek veriliyor. Garip ve Zeycan YILDIRIM Vakfı ve Uluslararası TEFL Akademi iş birliğinden bugüne kadar ABD, İngiltere, Kanada, Hollanda, Güney Afrika Cumhuriyeti gibi birçok farklı ülkeden 120’den fazla yabancı öğretmen adayı tamamen ücretsiz olarak faydalandı.

Hibya Haber Ajansı

Öğrenciler ve öğretmenler için ücretsiz İngilizce eğitimi tüm dünyadan ilgi görüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!