G-CV0ZL47F6D
USD32,36
EURO34,75
GBP40,66
BIST10.153,81
GR. ALTIN2.393,48
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

NUREDDİN NEBATİ; “İŞLER İYİ, ÇARKLAR DÖNÜYOR”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Samsun İş Dünyası Buluşması programında yaptığı konuşmada, işsizliğin tek haneli rakamlara doğru ineceğini belirterek, “Tek rakamlı işsizliğe doğru gidiyoruz. Çarklar dönüyor işler iyi” diye konuştu. Nebati ayrıca enflasyon konusunun Türkiye’nin gündeminden kalıcı olarak çıkacağını ileri sürdü.

Bakan Nebati’nin konuşmasının satırbaşları şöyle:

  • “Bugün özünden kopuk olduğu için özgüvenden de yoksun olan bazı mahfiller felaket tellallığı yapıyor. İnsanımızı korkuya ve paniğe sevketmek için yarışan bu çevrenin idrak etmesi gerekiyor. Hangi spekülatif cambazlıklarınızı yaparsanız yapın, ne yüreğimizdeki memleket aşkını, ne de gözümüzdeki ışığı söndürecek nefese asla sahip olamayacaksınız.
  • Kulağını korkaklara, her şey kötü olacak diyenlere verenler kaybetti. Biz kazanıyoruz, siz kaybediyorsunuz. Ama merak etmeyin, bu ülke size de bakar. Bizim önümüzü kimse kapatamaz. Aynı karamsarlar yine başladı. Dünya problemlerle karşı karşıya. Karadeniz’in kuzeyinde savaş var. Emtia, gıda ve enerji fiyatları almış başını gidiyor.
  • Amerika’da, Avrupa’da son 30-40 yılın en yüksek enflasyonu ile karşı karşıya kalan ülkeler var. Ortada ciddi bir problem var Türkiye ve dünya açısından.

‘İŞSİZLİK TEK HANEYE DOĞRU GİDİYOR’

  • İşsizliği inşallah tek haneye indirmiş olacağız. Hızlı bir şekilde tek rakamlı işsizliğe doğru gidiyoruz. Çarklar dönüyor işler iyi.
  • Yatırımlara devam, çok ucuz kredi veriyoruz. Verdiğimiz kredileri sıkı bir şekilde takip ediyoruz. Bu kredilerle amacımız belli; TL’ye güvenin, TL ile işlem yapın. Bu ülke TL’ye güveni yakalayan bir sürece girdi. Bundan sonra döviz kredisi, dövizle işlem yapmaktan vazgeçin, ülkemize güvenin, paramıza güvenin.

2023’E FARKLI BİR HAVAYLA GİRİYORUZ

  • 2023’e farklı bir havayla gireceğiz. 2023’te Karadeniz gazının ilk vanasını çevireceğiz. TOGG’u yollarda göreceksiniz. Akkuyu Nükleer Santrali’nin birinci ünitesini açmış olacağız.
  • Enflasyonu kalıcı olarak ortadan kaldıracağız. Hesabınızı kitabınızı buna göre yapın.”
NUREDDİN NEBATİ; “İŞLER İYİ, ÇARKLAR DÖNÜYOR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!