G-CV0ZL47F6D
USD32,42
EURO34,67
GBP40,59
BIST10.045,74
GR. ALTIN2.395,46
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Noventiq, İstanbul’da yıllık Üst Düzey Liderlik Konferansı’na ev sahipliği yapıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Noventiq, İstanbul’da yıllık Üst Düzey Liderlik Konferansı’na ev sahipliği yapıyor / Haberin Peşinde Urfa

Küresel dijital dönüşüm ve siber güvenlik çözüm ve hizmet sağlayıcısı Noventiq, Üst Düzey Liderlik Konferansı’nı üst üste ikinci kez İstanbul’da gerçekleştiriyor.

Küresel dijital dönüşüm ve siber güvenlik çözüm ve hizmet sağlayıcısı Noventiq, Üst Düzey Liderlik Konferansı'nı üst üste ikinci kez İstanbul'da gerçekleştiriyor.

Farklı ülkelerden ve iş alanlarından 70'in üzerinde üst düzey lider, Noventiq'in 2023 mali yılı için temel stratejilerini görüşmek üzere İstanbul'da bir araya geldi. Görüşmeler, şirketin hedefi ve şirket için önemli bir kilometre taşı olan Corner Growth Acquisition Corp. ile bir iş birleşimi yoluyla NASDAQ'a kote olma niyetinin duyurulması üzerinde yoğunlaştı. Etkinlik, aylarca süren planlama ve hazırlık çalışmalarının sonucunda başarı ile gerçekleşti ve katılımcılar önlerindeki fırsatlar konusunda heyecan duyduklarını belirtti.

Noventiq'in İstanbul'u seçmesinin, Avrupa ve Asya'nın kesişme noktasındaki stratejik konumu, canlı iş dünyası, yüksek eğitimli ve nitelikli işgücü gibi pek çok nedeni var. En önemli nedenlerinden biri, Türkiye ICT (Bilgi ve İletişim Teknolojileri) pazarının sunduğu muazzam potansiyel. Mordor Intelligence tarafından yayınlanan bir araştırmaya göre, Türkiye ICT pazarının 2018-2028 dönemi için yüzde 9,3'lük bir CAGR (Yıllık bileşik büyüme oranı) ile büyümesi beklenmektedir. Yazılım ve hizmetlere yapılan harcamalar oldukça iyi durumda ve bulut bilişim birçok bölgede kayda değer bir büyüme gösterdi. Noventiq'in son üç yılda pazarda yüzde 100'den fazla büyüme kaydetmesi, şirketin bu ülke ve bölgede nasıl bir ayak izi bıraktığını gösteriyor.

Şirketin gerçekleştirdiği önemli bir hamle de Türkiye'nin önde gelen Microsoft Bulut Çözüm Sağlayıcı (CSP) iş ortaklarından Makronet'i satın alması oldu. Bu satın alma, Noventiq'in Türkiye ve META (Orta Doğu, Türkiye ve Afrika) bölgesindeki işlerine önemli bir katkı sağlıyor. Noventiq'in üç boyutlu büyüme stratejisinin iki boyutuna katkıda bulunuyor: coğrafi genişleme ve Makronet'in kendi platformu MyAdmin ile satış kanalı yeteneklerinin güçlendirilmesi. Noventiq şimdi Türkiye ICT pazarının muazzam potansiyelinden yararlanmak ve bölgedeki ve ötesindeki işlerini genişletmek için iyi bir konuma sahip.

Noventiq CEO'su Herve Tessler, şunları söyledi:

“Liderlik etkinliğimize üst üste ikinci kez İstanbul'da ev sahipliği yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Şehrin zengin tarihi, kültürü ve stratejik konumu, burayı 60 farklı ülkeden gelen üst düzey liderlerin yıllık buluşması için mükemmel bir mekan haline getiriyor. Ayrıca Türkiye ve META bölgesinin şirketimize sunduğu muazzam büyüme fırsatları bizi heyecanlandırıyor. Canlı ekonomisi, genç ve dinamik nüfusu ve destekleyici hükümet politikalarıyla Türkiye, teknoloji ve inovasyon için önemli bir merkez haline gelmiştir. BT sağlayıcılarının bu ülkede büyümesi ve büyük projeler inşa etmesi için büyük bir potansiyel görüyoruz ve bunun bir parçası olmaya kararlıyız.”

Noventiq Türkiye Genel Müdürü Erdal İpek, “Geleceğe baktığımızda, Türkiye'nin ve tüm META bölgesinin, küresel şirketimizin büyümesini ve stratejisini sürdürmesi için temel bir dayanak olarak kabul edildiğini görmekten gurur duyuyorum. Noventiq'in Türkiye'deki ülke müdürü olarak, pazara benzersiz yaklaşımımızı getirmek için küresel ekibimizle her gün yakın bir şekilde çalışmaya kararlıyım. Küresel uzmanlığımızı Türkiye'deki ekibimizin yerel bilgi ve iç görüleriyle birleştirerek, müşterilerimizin özel ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi çözümler sunabiliyoruz. Noventiq'in Türkiye ve META bölgesindeki sınırlarını genişletmek için çalışmaya devam edeceğim için gerçekten heyecanlıyım ve Noventiq'in liderliğinin bu ülkede büyük bir iş alanı oluşturduğunu görmekten gurur duyuyorum.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Noventiq, İstanbul’da yıllık Üst Düzey Liderlik Konferansı’na ev sahipliği yapıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!