G-CV0ZL47F6D
USD32,24
EURO34,95
GBP41,03
BIST10.720,65
GR. ALTIN2.424,65
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Naxoder krem ne işe yarar ve cilde faydaları neler? Naxoder krem kullanımı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Naxoder krem ne işe yarar ve cilde faydaları neler? Naxoder krem kullanımı / Haberin Peşinde Urfa

Tırnaklarda görülen mantar enfeksiyonlarını geçirmede çok etkili olan Naxoder krem uzman doktorların önerdiği bir ilaçtır. Eğer sizinde parmaklarınızın arasında egzama varsa Naxoder kremi kullanabilirsiniz. Peki Naxoder krem ne işe yarar ve cilde faydaları neler? Naxoder krem kullanımı nasıl yapılır? İşte sorunun yanıtı: 

Tırnaklarda görülen mantar enfeksiyonlarını geçirmede çok etkili olan Naxoder krem uzman doktorların önerdiği bir ilaçtır. Eğer sizinde parmaklarınızın arasında egzama varsa Naxoder kremi kullanabilirsiniz. Peki Naxoder krem ne işe yarar ve cilde faydaları neler? Naxoder krem kullanımı nasıl yapılır? İşte sorunun yanıtı:

Aktif maddesi Naftifin Hidroklorür olan Naxoder krem, cilt üzerine yerleşen mantarların üremesini durduran bir ilaçtır. Sadece uzman doktorların reçete etmesiyle satın alabileceğiniz Naxoder krem, ciltte egzamayla ya da iltihabi durumlarla seyreden mantar hastalıklarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Tedaviden iyi sonuç alabilmeniz için, düzenli olarak her gün aksatmadan uygulamalısınız. Mantarlı lezyonlar tamamıyla geçtikten sonra, 15 gün daha  ilaç kullanımını sürdürmeniz hastalığın nüksetmesini önlemek açısından gereklidir.  Eller (tinea manum), ayak (tinea pedis) ve tırnak (tinea unguium) mantarı; kasıkta veya bacakların arasında kahverengi, kırmızımsı lekeler, kaşınma, yanma hissiyle belirgin kasık mantarı ( tinea kruris ); göğüste, boyun, sırt ve kolların üst kısımlarında renksiz ya da normal cilt renginden daha koyu küçük yamalar şeklinde görülen samyeli mantarını da kısa sürede geçiren bir ilaçtır. 

Sıklıkla boyunda gövde, kol ve bacaklarda da görülebilen halka şeklinde iltihaplanmış, kaşıntıyla ve yüzeyden kabarık lezyonlarla belirgin vücut mantarında iltihabın ve kaşıntının önlenmesini ayrıca özellikle nemli bölgelerde yayılma özelliği gösteren koltuk, meme altları ve dış genital organlarda ince kabuklaşmalar, kırmızı veya kahverengi lekelerin görüldüğü cilt üzerine yerleşmiş maya mantarı olan Candidanın belirtilerinin giderilmesini hedeflemektedir.

NAXODER KREM NASIL KULLANILIR?

Cilt ve tırnak mantarı için  geceleri 1 kere olmak üzere temiz ve kurulanmış mantarlı yüzeyi kaplayacak şekilde  ve çevresine (2 cm) parmağınızla  ufak miktarda aldığınız kremi yavaşça masaj yapar gibi sürün. Tırnak, parmak aralığı ya da göğüs altı gibi birbirine sürtünen yerlere gazlı bez konulabilir.

Tedavi süresi mantarlı yüzeylerin şiddetine göre farklılaşabilir. Ağır olmayan mantar hastalığında tedavi süresi 15 gün ila bir ay; ciddi olgularda 1 ila 2 ay,  tırnak mantarı 6 ay, vücut mantarında 1 ay, cildin birbirine sürtünen yüzeylerindeki mantar enfeksiyonunda ise 15 gündür.

NAXODER KREM FİYATI

NAXODER %1 krem 2020 fiyatı 41.83 TL’dir. 

güzellik haberleri,Naxoder krem nasıl kullanılır,Naxoder krem ne işe yarar,Naxoder krem fiyatı,Naxoder krem faydaları

Naxoder krem ne işe yarar ve cilde faydaları neler? Naxoder krem kullanımı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!