G-CV0ZL47F6D
USD32,57
EURO34,96
GBP40,78
BIST9.884,38
GR. ALTIN2.458,75
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Musk’tan Tesla çalışanlarına ‘tebrik’ mektubu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tesla CEO’su Elon Musk, ikinci çeyrek rakamlarının açıklanmasından hemen önce şirketteki on binlerce çalışana tebrik mektubu göndererek, “Bu zor zamanda işleri böyle yürütmeniz inanılmaz. Sizinle çalıştığım için çok gururluyum” dedi. Tahminlere göre Tesla, bu süreçte 72 bin araç teslimatı gerçekleştirdi.

Tesla CEO’su Elon Musk, şirkette çalışan on binlerce kişiye mektup gönderdi. Musk, mektubunda, “Özellikle bu kadar zor zamanlarda işleri böyle yürütmeniz inanılmaz. Sizinle çalıştığım için çok gururluyum” ifadeleri yer aldı.

CNBC’deki habere göre bu mektup, corona virüsü salgınının etkilerinin en çok hissedildiği dönem olmasına rağmen, Tesla için yılın ikinci çeyreğinde de işlerin yolunda gittiğinin bir göstergesi. Şirket, kısa süre içerisinde bu periyotta ne kadar araç teslimatı yaptığını açıklayacak. Bu konuda 39 binden 86 bine kadar değişen bir aralıkta tahminlerde bulunuldu. Sektörün en önemli analiz firmalarından FactSeat’e göre ise 1 Temmuz itibariyle Tesla 72 bin araç teslimatı gerçekleştirdi.

DÜNYANIN EN DEĞERLİ OTOMOBİL MARKASI

Corona virüsü salgınıyla birlikte birçok üründe olduğu gibi otomobil satışları da düştü. Ayrıca Tesla’nın California’daki fabrikası da bir süre kapalı kaldı. Şirket, araçlarına olan talebi artırmak için Kuzey Amerika’da yüzde 6 indirim yaptı. Çin’de ise Şangay’daki fabrikanın kısa sürede yeniden faaliyete geçmesinin ardından fiyatları bir miktar düşürdü. Salgın sürecinde beklenenden az yara alan Tesla, hisselerinin dün rekor kırmasıyla birlikte 208 milyar dolarlık değeriyle dünyanın en değerli otomobil markası haline geldi.

DÖRT EVİNİ DAHA SATIYOR

Elon Musk, 1 Mayıs’ta attığı tweette tüm fiziksel varlıklarını satacağını, ev sahibi bile olmayacağını açıklamıştı. Musk, eyleme geçme konusunda fazla beklemedi. Los Angeles, Bel-Air’deki malikanesini 29 milyon dolara satan ünlü iş insanı, hızla gayrimenkullerini elden çıkarmaya devam ediyor.

Musk’ın son olarak yine Los Angeles’ta yer alan dört evini 62.5 milyon dolar karşılığında ünlü mimar Ardie Tavangarian’a satmak için anlaşmaya vardığı açıklandı. Tavangarian, aldığı gayrimenkulleri yeniden tasarlayıp yüksek bedellere satmasıyla biliniyor.

Musk’tan Tesla çalışanlarına ‘tebrik’ mektubu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!