G-CV0ZL47F6D
USD32,21
EURO35,04
GBP40,92
BIST10.638,92
GR. ALTIN2.526,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Mudanya’ya alternatif ulaşım devrede

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mudanya’ya alternatif ulaşım devrede / Haberin Peşinde Urfa

Raylı sistemi Bursa Şehir Hastanesi’ne ulaştıracak projenin hız kazanması için Mudanya Karayolu gidiş yönünün ‘Özdilek AVM ile hızlı tren hattı köprüsü arasındaki bölümünün’ 3 ay boyunca trafiğe kapatılması gündeme geldi.

Raylı sistemi Bursa Şehir Hastanesi’ne ulaştıracak projenin hız kazanması için Mudanya Karayolu gidiş yönünün ‘Özdilek AVM ile hızlı tren hattı köprüsü arasındaki bölümünün’ 3 ay boyunca trafiğe kapatılması gündeme geldi. Bu plan devreye alınmadan önce ‘kapatmanın trafik akışına etkisinin belirlenmesi için’ 4 günlük deneme uygulaması yapılacak. Deneme sürecinde Mudanya’ya ulaşım, Geçit Çevre Yolu başta olmak üzere farklı güzergahlardan sağlanacak. Bu süreçte yapılacak araç sayımları ile değerlendirmelerin ardından, yolun ‘3 ay boyunca’ trafiğe kapatılıp kapatılmayacağına karar verilecek.

15 Ekim Cumartesi (Yarın) günü saat 20.00’dan itibaren başlayacak deneme uygulamasında, Mudanya’ya ulaşım Geçit Çevre Yolu başta olmak üzere farklı güzergahlardan sağlanacak. 

 Bursa’dan Mudanya istikametine gidecek araçlar, Mudanya Özdilek AVM ışıklarından Geçit Çevre Yolu’na girip, hızlı tren hattı köprüsü altından yeniden Mudanya yoluna bağlanabilecek.

Mudanya’ya ulaşımın ikinci alternatifi ise ‘Yunuseli – Alman Kanalı Sedde Yolu üzerinden’ Dereçavuş – Ahmetköy- Aksungur- Nilüferköy bağlantı yollarını kullanmak olacak. Bunun yanında, Yalova yolundan ise As Merkez kavşağından Yeniceabat – Alman Kanalı bağlantı yolu ‘Mudanya’ya gidiş için’ farklı alternatif olacak. Ayrıca Demirtaş Kavşağı istikametinden gelenler de ‘Çağlayanköy –Ahmetköy Yolunu kullanarak’ Bademli köprülü kavşağına bağlandıktan sonra Mudanya’ya ulaşabilecek.

Hibya Haber Ajansı

Mudanya’ya alternatif ulaşım devrede

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!