G-CV0ZL47F6D
USD32,27
EURO35,10
GBP40,93
BIST10.400,25
GR. ALTIN2.475,72
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Başkan Babaoğlu, Sakaryalı şampiyonlarla buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Babaoğlu, Sakaryalı şampiyonlarla buluştu / Haberin Peşinde Urfa

Havalı Silah Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda Sakarya’yı başarıyla temsil ederek şampiyon olan sporcuları misafir eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Sizleri canı gönülden kutluyorum. Gençlerimiz için geleceğimiz için sporun her alanında varız diyoruz” dedi.

SAKARYA – 14.10.2022 – HİBYA – Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası Genç Bayanlar kategorisinde derece yapan sporcuları misafir etti. Bayraktepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen buluşmaya Atıcılık Federasyonu Sakarya İl Temsilcisi Yavuz Korkmaz, TRAP Disiplini Antrenörünü Selim Zor, Havalı ve Ateşli Silahlar Branşında Milli Antrenör Gökhan Aydın, Tüfek Yıldızlar Kategorisinde Türkiye Şampiyonu Miray Uysal, Tabanca Yıldızlar Kategorisinde Okullar arası Müsabaka Şampiyonu ve Türkiye üçüncüsü Eslem Önoğul, Tabanca Minik Bayanlar Kategorisinde Türkiye Şampiyonu Ayşe Hümeyra Yüksek ve Tabanca Yıldızlar Genç Kategorisinde Türkiye Şampiyonu Milli Sporcu ve Avrupa Takım üçüncüsü Işıl Kaçar katıldı.

Sakarya Atıcılık Federasyonu olarak atıcılık sporunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak için çaba harcadıklarını ifade eden Atıcılık Federasyonu Sakarya İl Temsilcisi Yavuz Korkmaz, “ Kentimizde atıcılığı ön plana çıkarmak istiyoruz. Bütün çaba ve gayretimiz bu yönde. Sağ olsun Hendek Belediye Başkanımız her fırsatta bizleri kırmıyor desteklerini sürdürüyor. Kendisine desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Bugün şampiyonlarımızla buradayız. Güzel bir buluşma oldu. Şampiyonlarımızı yalnız bırakmadığı için bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Sporun her alanında Hendek olarak farklı olduklarını ifade eden Başkan Babaoğlu ise, şampiyonları tek tek kutlayarak onlarla bir süre sohbet etti. Ardından Hendek’in spor alanlarında kat ettiği mesafenin örnek olduğunu anlatan Babaoğlu, “ Gençlerimiz için geleceğimiz için sporun her alanında varız diyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlardan korunması başta olmak üzere sporun önemi, bu tür etkinlik ve müsabakaların önemini anlatmaya gerek yok. Atıcılık branşında da sizleri göstermiş olduğunuz çabalardan ve başarılardan dolayı kutluyorum. Yavuz Korkmaz kardeşim başta olmak her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu alanda bir projemiz var. İnşallah onu da hayata geçirdiğimizde Hendek sizin eviniz olacak” dedi. 

Hibya Haber Ajansı

Başkan Babaoğlu, Sakaryalı şampiyonlarla buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!