G-CV0ZL47F6D
USD32,39
EURO34,77
GBP40,70
BIST10.230,73
GR. ALTIN2.395,54
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

MUBI ağustos seçkisinde öne çıkan filmler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MUBI ağustos seçkisinde öne çıkan filmler / Haberin Peşinde Urfa

MUBI, ağustos ayında sinemaseverleri merakla beklenen filmler ile buluşturmaya devam ediyor. Klasiklerden yeni filmlere kadar her türden film seçkisi sunan MUBI, Ağustos ayında da sinemaseverlere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

MUBI, Ağustos ayında izleyicilere dopdolu bir film seçkisi sunuyor. Saç tasarımlarının saplantılı dünyasını ele alan “MEDUSA DELUXE”, Marion Cotillard ve Adam Driver'ın başrollerini paylaştığı müzikal film “ANNETTE”, Céline Sciamma'nın senaristleri arasında yer aldığı animasyon “KABAKÇIĞIN HAYATI”, Prenses Diana biyografisi “SPENCER” ve Metin Erksan'ın korku klasiği “ŞEYTAN” gibi dikkat çeken filmler MUBI platformunda yer alacak.

Thomas Hardiman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu “MEDUSA DELUXE”, havalı saçların ve takıntılı kuaförlerin gösterişli dünyasında işlenen gizemli bir cinayetin peşine düşüyor. İngiliz Bağımsız Film Ödülleri'nde En İyi Makyaj ve Saç Tasarımı ödülü kazanan film, özgün saç tasarımlarıyla izleyicileri kendine çekiyor.

Pablo Larraín'in yönettiği “SPENCER”, Prenses Diana'nın hayatındaki üç önemli günü konu alıyor. Diana rolündeki Kristen Stewart'a Oscar adaylığı getiren film, tarihe mal olmuş karakterlere özgün bir bakışla hayat veren Larraín'in imzasını taşıyor.

Claude Barras'ın stop-motion tekniğiyle çektiği “KABAKÇIĞIN HAYATI”, 9 yaşındaki bir çocuğun trajik bir şekilde kimsesiz kalmasını ve yetiştirme yurdunda başlayan yeni hayatını anlatıyor.

Leos Carax'ın Cannes'da En İyi Yönetmen ödülü kazanan filmi “ANNETTE”, Sparks grubundan ilham alan bir rock operasını beyazperdeye taşıyor. Marion Cotillard ve Adam Driver, bu sıradışı müzikalde unutulmaz performanslar sergiliyor.

Sami Barış Kefeli ve Nükhet Taneri'nin yönetmenliğini üstlendiği “BEN TEK SİZ HEPİNİZ”, 59. Antalya Film Festivali'nde En İyi Kısa Film ödülüne layık görüldü. Film, İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanırken evinde elektrik olan Deniz'in giderek yalnızlaşmasını ve tekinsiz duygularla yüzleşmesini anlatıyor.

Samira Makhmalbaf'ın 1998 yapımı “ELMA”, 12 yıl boyunca eve hapsedilen iki kız kardeşin hikayesini, aralarındaki bağın kuvvetini yansıtarak anlatıyor. İran sinemasından çıkmış gizli bir hazineden biri olarak kabul edilen bu film, duygusal bir deneyim sunuyor.

Felix Van Groeningen ve Charlotte Vandermeersch'in yönettiği “SEKİZ DAĞ”, İtalyan Alplerinde çocukluktan yetişkinliğe uzanan bir dostluk ve kendini keşfetme yolculuğunu merkeze alıyor. Jüri Ödülü kazanan bu film, geçmişle yüzleşmeyi ve kendi kimliğini keşfetmeyi anlatıyor.

Ağustos ayında MUBI'de gösterilecek Metin Erksan özel gösterimi kapsamında ise “ŞEYTAN” yer alıyor. Erksan'ın kısıtlı olanaklarla yeniden yorumladığı bu kült korku filmi, Hristiyanlığa ait dini motifleri ülke geleneklerine uyarlayarak farklı bir deneyim sunuyor.

MUBI, Ağustos ayında bu çeşitli ve etkileyici film seçkisiyle sinemaseverleri keyifli bir yolculuğa davet ediyor.

 

Hibya Haber Ajansı

MUBI ağustos seçkisinde öne çıkan filmler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!