G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Mobil güzellik TIR’ı deprem bölgesinde binlerce kadına hizmet veriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mobil güzellik TIR’ı deprem bölgesinde binlerce kadına hizmet veriyor / Haberin Peşinde Urfa

L’Oreal Türkiye çalışanlarının inşa ettiği mobil güzellik servisleri TIR’ı, Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman’daki 6 farklı çadır kentte kadınlarla buluştu.

İhtiyaç Haritası ve Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) iş birliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında servis veren TIR’da, 1 ay boyunca 7 bin ücretsiz servis verilmesini sağladı. Mobil Güzellik Servisleri TIR’ında ücretsiz kadınlara saç kesimi ve boya servisi sunuldu. TIR’da aynı zamanda cilt bakımı ve makyaj uygulaması da gerçekleştirildi. Binlerce kadına saç, cilt bakım ve makyaj servisi sağlayan mobil TIR hem iç tasarımı hem de servisi ile tam bir deneyim alanı sundu. 

Proje kapsamında mobil çocuk parkı da depremzede çocukların hizmetine sunuldu. Bölgeyi dolaşan mobil parkta, çocuklar keyifli vakit geçirme fırsatı yakaladı. Akşamüstleri tırın dışında bulunan LED ekran ile çocuk filmi yayını yapıldı ve çocuklara patlamış mısır servis edildi.  

“Güzellik tırımız, kadınlara ve çocuklara nefes oldu”  

Projeye değinen L'Oréal Türkiye Ülke Genel Müdürü Sinem Sandıkçı Gökçen, “Birlikte inşa ederek deprem bölgesine gönderdiğimiz mobil güzellik servisleri tırımızın hem yetişkinler hem de çocuklar için bir umut, bir nefes olduğuna inanıyoruz. Afetin ilk gününden bugüne maddi ve ayni yardımlarımızı gerçekleştirdik ama yardımlarımızın bölgeyi kalkındırmak için sürdürülebilir olması da oldukça önemli. Bu girişimimiz için dört ana iş birimimizle deprem mağduru binlerce vatandaşımızın hayatına dokunmak adına tek yürek olarak çalıştık. İhtiyaç Haritası’na ve UCİM’e de bu projede yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyoruz. ‘Anlamlı Markalar Devrimimiz’ kapsamında markalarımızın her birinin geliştirdiği toplumsal ve çevresel fayda projeleri ile etki ve kapsam alanımızı hem çeşitlendiriyor hem genişletiyoruz. Bütün projelerimizi deprem bölgesine yoğunlaştırdık. Amacımız, etkimizi çoğaltarak ilerlemek” dedi.

“Bugüne kadar güzellikle nefesleri kestik şimdi güzellikle nefes olmak istiyoruz” 

#GüzellikleNefesOluyoruz söyleminin çıkış noktasına da değinen Gökçen, sözlerini şöyle sürdürdü:  

“Artık hep birlikte derin bir nefes alıp yeniden güzelliklere yüzümüzü dönme zamanı, yeniden ayağa kalkarak hayat ile tüm mücadelemizi en güçlü biçimde, birlikte verme zamanı… Bunu gelecek nesillere, yaşadığımız dünyaya borçluyuz. Hayatın; güzel günler umuduyla nefes aldığımız, güzellikle önce nefes sonra umut olduğumuz uzun soluklu bir maraton olduğunu biliyor ve bunun için çalışıyoruz.” 

Hibya Haber Ajansı

Mobil güzellik TIR’ı deprem bölgesinde binlerce kadına hizmet veriyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!