G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO34,73
GBP40,48
BIST10.193,38
GR. ALTIN2.402,36
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

MasterChef Türkiye’de en başından beri izleyenlerin bilmediği itiraf! Duyanlar çok şaşırıyor…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MasterChef Türkiye’de en başından beri izleyenlerin bilmediği itiraf! Duyanlar çok şaşırıyor… / Haberin Peşinde Urfa

MasterChef Türkiye’de üç sezondur jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya, şampiyonluğa hak kazanan Serhat Doğramacı’ya ilişkin daha önce duymadığınız itiraflara yer verdi. Mehmet Yalçınkaya, MasterChef Türkiye’de yarışmacı arkadaşlarını birer birer eleyerek birincilik kupasını kaldıran Serhat Doğramacı’nın esasında elemelerde seçilmediğini belirterek son anda yarışmaya dahil olduğunu açıkladı.

 

TV8 kanalında birbirinden dişli yarışmacıların emek sarf ederek hünerlerini konuşturduğu MasterChef Türkiye’de jüri üyeliğini görevini üstlenen Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya üçlüsü, Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın kendilerine yöneltmiş olduğu sorulara yanıt verdi. MasterChef Türkiye’deki marifetleriyle şeflerin takdir ettiği ve şampiyonluğa yakıştırdığı isimlerin başında gelen Serhat Doğramacı’nın birincilik serüveninin nasıl doğduğunu ve ana kadronun içerisinde yer alma öyküsünü samimi bir dille anlatıldı.

MasterChef Türkiye’nin dobra ismi Mehmet Yalçınkaya, galibiyet elde ederek büyük ödülün sahibi olan Serhat Doğramacı’yı aslında yapılan ilk elemelerde seçilmediğini ve başka bir yarışmacının sözleşmeye onay vermemesi üzerine kendisinin geldiğini vurgulayarak, “Tüm yarışmacıları seçmiştik. Ancak bir yarışmacı evde kalmayı kabul etmedi ve sözleşmeyi imzalamadı. O sırada kantinde bekleyen ve gitmek istemeyen Serhat’ı çağırdık ve yarışmaya son anda katıldı” şeklinde ifadelere yer verip bilinmeyenlere açıklık getirdi.

“BURADA BİR ÇOCUK VAR. ISRARLA KANTİNDE OTURUYOR…”

MasterChef Türkiye yarışmacısında azmi ve hırsı sayesinde başarısını zaferle taçlandıran Serhat Doğramacı’nın programa transfer edilme macerasından söz eden Mehmet Yalçınkaya, şu açıklamaları gerçekleştirdi: “Biz içerde yemekteyiz. Artık MasterChef çekimleri için son aşamalardayız. Kadro belirlenmiş durumda. O esnada İrem Bey’e telefon geldi. Dediler ki ‘Burada bir çocuk var. Israrla kantinde burada oturuyor. Uzaktan gelmiş’. Biz de yarışmacıları seçtik. Ancak pandemiden dolayı yarışmacıların belirlenen evlerde kalmaları gerekiyordu. Serhat’tan önce seçtiğimiz bir yarışmacı, evde kalamayacağını söyleyerek sözleşmeyi imzalamadı. O zaman da Serhat’ı çağırdık. Son 1 saat kala marketten alışveriş yapıp yemek yaptı ve MasterChef’e seçildi.”

“BU ADAMLAR ZATEN DÜZ BİR TABAK GETİRMEZ”

MasterChef Türkiye finalinde şampiyonluğa oynayarak birbiriyle kıyasıya rekabet eden Barbaros Yoloğlu ve Serhat Doğramacı’nın tabakları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Mehmet Yalçınkaya, “Şöyle bir şey var. Barbaros oradaki son finalde bizim gözümüze batan şey bir lezzet düşüklüğüydü. Görsel olarak da Serhat baya bir öndeydi. Her yemeğin kendine göre klas bir özelliği var. Bu adamlar zaten düz bir tabak getirmez. İkisi de şartları zorlayan yarışmacılar. Biz bir MasterChef ekolü yaratmak için yola çıktık. Şu an o çocuklar çok iyi yerlerde ve biz bununla gurur duyuyoruz” sözlerini kaydetti.

şampiyon, mehmet yalçınkaya, Masterchef Türkiye, masterchef, serhat doğramacı, MEDYA Haberleri

MasterChef Türkiye’de en başından beri izleyenlerin bilmediği itiraf! Duyanlar çok şaşırıyor…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!