G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Maaşını taşıyan emekliye iki bin TL verecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maaşını taşıyan emekliye iki bin TL verecek / Haberin Peşinde Urfa

Bankaların emekli maaşlarına yönelik başlattıkları promosyon kampanyalarına hız verdi. Son olarak emekli promosyonlarına ilişkin açıklama Garanti BBVA’dan geldi. Banka emekli maaşını taşıyanlara, 2 bin liraya varan nakit promosyon ve davet ettikleri her bir emekli yakını için de 250 lira, nakit ödül kazanma fırsatı sunuyor.

Garanti BBVA, emekli maaşını taşıyanlara, 2 bin liraya varan nakit promosyon ve tüm Garanti BBVA müşterilerine davet ettikleri her bir emekli yakını için 250 lira, nakit ödül kazanma fırsatı sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, emekli maaşını Garanti BBVA’dan alan müşteriler havale ve hafta içi saat 16.00’ya kadar yapılacak EFT işlemlerini Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’ten ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek.

Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyanlar 2 bin liraya varan cazip nakit promosyon fırsatından yararlanabiliyor. Garanti BBVA, 1.500 liraya kadar emekli maaşı alanlara 1.300 lira, 1.500 – 2 bin 500 lira arasında emekli maaşı alanlara 1.650 lira, 2 bin 500 lira ve üstünde maaş alan emeklilere ise 2 bin lira nakit promosyon ödemesi yapıyor.

Garanti BBVA, tüm müşterilerinin yararlanabildiği “Emekli Yakınını Davet Et” kampanyasıyla emekli yakınını getirenlere, her bir kişi için 250 lira, toplamda 2 bin 500 liraya varan nakit ödül kazanma fırsatı sunuyor.

Öte yandan, maaşını taşıyanlar SGK emeklilerine özel faiz oranlarıyla destek kredisi ve vadeli mevduat ürünlerinden yararlanabilecek.

emekli maaşı,Garanti BBVA,Emekli promosyon


Maaşını taşıyan emekliye iki bin TL verecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!