G-CV0ZL47F6D
USD32,25
EURO35,07
GBP40,88
BIST10.319,96
GR. ALTIN2.470,32
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Külünk: “Dünya hiper kaos, bir üçüncü dünya savaşının eşiğinde”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Külünk: “Dünya hiper kaos, bir üçüncü dünya savaşının eşiğinde” / Haberin Peşinde Urfa

RİZE- 04.06.2023 – HİBYA – AK parti MKYK üyesi İstanbul eski milletvekili Metin Külünk seçim sürecini değerlendirerek önümüzdeki Ağustos ayında hiper kaos olacağına vurgu yaptı.

Külünk açıklamasında şunları kaydetti:

“Türkiye’yi bir anlamda istikrarsızlık üzerinden kontrol edilmesinin önünü açan parlamenter sistem nihayete erdi. Her ne kadar adını bir türlü koyamadıkları, farklı tanımlarla yola çıkıp onu öbür taraftan da 7 tane başkan yardımcısını hazırladıkları, yani bir yandan sistemin cazibesi karşısında kendilerini kaybedenler diğer taraftan da parlamenter sisteme geçeceğiz diye konuşanların iddiaları 28 Mayıs seçimlerinde sandıkta  Türk halkı öncelikli olarak cumhurbaşkanlığı sisteminin devamından yana oy kullandı. Çünkü çok net ifade edeyim Türkiye bir felaketin eşiğinden döndü.”

“Dünya hiper kaos, bir üçüncü dünya savaşının eşiğinde” diyen  AK parti MKYK üyesi İstanbul eski milletvekili Metin Külünk  “Ağustostan itibaren dünyada hiper kaos deneme başlayacak. 1929 buhranından daha ağır, daha sert bir dalgayı Amerika yaşayacak. Amerikan yaşadığı bu dalga Avrupa’yı vuracak. Bu dalgada bu dalganın bize de yansımaları olacak. Rizeli hemşerilerimizi de bu anlamda düşünmeye davet ediyorum. Çünkü dünyadaki bu büyük geçişler savaşsız olmamış. Bugün NATO Genel Sekreterinin daha ilk gün Türkiye’ye gelmesi sayın Cumhurbaşkanımızı ziyaret etmesi Türkiye’nin jeopolitik merkez olma kimliğinden ve Sayın Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin başardıkları ile geldiği güçlü nokta dünyadaki bu büyük hiper kaosa aslında hazırlık.Batı bir kez daha istiyor ki Türkiye koşulsuz Batı’nın yanında dursun. Bu seçim sıradan bir seçim değildi. Evet, yüzyılın seçimiydi. Evet, tam beraberinde dünyanın dengelerini inşa edecek seçimdir. Onun için milletimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Külünk: “Dünya hiper kaos, bir üçüncü dünya savaşının eşiğinde”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!