G-CV0ZL47F6D
USD32,36
EURO34,75
GBP40,66
BIST10.153,81
GR. ALTIN2.393,48
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kingston FURY’den hız aşırtabilen sunucu sınıfı DDR5 bellek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kingston FURY’den hız aşırtabilen sunucu sınıfı DDR5 bellek / Haberin Peşinde Urfa

Kingston Technology Company, Inc. şirketinin yüksek performans bölümü Kingston FURY, yeni nesil iş istasyonları ve üst düzey masaüstü bilgisayarların bilgi işlem taleplerini karşılamak için tasarlanmış, hız aşırtabilen sunucu sınıf

Bellek ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri olan Kingston Technology Company, Inc. şirketinin yüksek performans bölümü Kingston FURY, yeni nesil iş istasyonları ve üst düzey masaüstü bilgisayarların bilgi işlem taleplerini karşılamak için tasarlanmış, hız aşırtabilen sunucu sınıfı bir bellek modülü olan Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM’in tanıtımıyla DDR5 bellek serisini genişletiyor.

DDR5 Kayıtlı DIMM kullanan platformlar için tasarlanan Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM’ler, içerik oluşturucular, mühendisler ve veri bilimi uzmanları gibi kullanıcıların iş yükü taleplerini karşılamak için ihtiyaç duyduğu yüksek bant genişliğini ve artırılmış güvenilirliği, sunucu sınıfı belleklerde bulunan veri bütünlüğünden ve üstün kaliteden ödün vermeden sağlayabiliyor. DDR5 Kayıtlı DIMM’ler, DRAM bellek bileşeninde yerleşik olarak ECC ile beraber tasarlanmıştır ve çok bitli hataları tespit edip düzeltebilen, modül düzeyinde ECC’yi destekler.

4800MT/s hızında Plug N Play (Tak Çalıştır) özelliğine sahip olan Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM’ler, kullanıcıların karmaşık ayarlarla uğraşmasına gerek kalmadan otomatik olarak hız aşırtma yapılabilmesini sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar, 6000MT/s’ye kadar hızlarda Intel® XMP 3.0 sertifikalı ve anakart onaylı dört veya sekiz kanallı kitlerden birini seçebiliyorlar.

Kingston DRAM İşletme Müdürü Kristy Ernt konuyla alakalı olarak Kingston FURY, iş istasyonu ve üst düzey masaüstü kategorisinde yüksek performanslı belleğe ihtiyaç duyanlara DDR5’in gücünü sunmaktan heyecan duyuyor. Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM’ler, Kingston’ın dünyanın en büyük veri merkezleri için güvenilir sunucu sınıfı bellekler üretme konusundaki otuz yılı aşkın mirasını sürdürmektedir. yorumunu yaptı.

Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM’ler, 32GB’a kadar tek modüllü kapasitelerde, 128GB’a kadar 4’lü kitlerde ve 256GB’a kadar 8’li kitlerde sunuluyor.

Hibya Haber Ajansı

Kingston FURY’den hız aşırtabilen sunucu sınıfı DDR5 bellek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!