G-CV0ZL47F6D
USD32,41
EURO34,84
GBP40,81
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.432,59
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kayseri’de İletişim Küresi’ne vatandaştan ilgi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’de İletişim Küresi’ne vatandaştan ilgi / Haberin Peşinde Urfa

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan ve vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanan İletişim Küresi, istek, sorun ve önerilerin hızlı bir şekilde giderilmesine imkan sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi İletişim Küresi, meydanda Alo 153 Çağrı Merkezi ve Beyaz Masa ile vatandaşların anlık sorunlarının çözümüne yönelik hizmet veriyor. Bu kapsamda Büyükşehir personeli vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini ilgili birimlere ulaştırıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler Şube Müdürü Ayten Özsoy, Büyükşehir Belediyesi İletişim Küresi ile “Hizmeti, vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz” diyerek, şöyle konuştu:

“Büyükşehir Belediyesi İletişim Küremiz vatandaşlarımızın yoğun olduğu Cumhuriyet Meydanı’nda hizmeti ayaklarına götürmek anlayışı ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç tarafından açılarak hizmete sunulmuştur. Burada ALO 153 Çağrı Merkezi ve Beyaz Masa personelimiz güler yüzle, samimi bir şekilde vatandaşımızı karşılayıp talep, istek, önerilerini almaktadırlar. Kurulduğu günden bu güne kadar vatandaşlarımızdan bin 16 tane kayıtlı başvuru alınmıştır. Bugüne kadar da 25 bin 550 kişi ziyaret etmiştir.”

“Vatandaşlarımızın talep istek ve önerileri için buradayız. Vatandaşlarımızı bekliyoruz”

Özsoy, Alo 153 İletişim Merkezi’nin 7 gün 24 saat boyunca telefonda vatandaşlara hizmet vermekte olduğunu ifade ederek, yaptıkları çalışmaları şu şekilde anlattı:

“Büyükşehir Belediyemizin yatırımlarını, projelerini tanıttık. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Halkla ilişkiler Şube Müdürlüğü ve Kayseri Kariyer Merkezi ile birlikte Kariyer Merkezi’mizde kalifiye eleman, işveren, stajyer ve işyeri tanıtımı yapılarak, Kayseri Kariyer Günleri düzenlenmiştir. Spor A.Ş. tarafından iş birliği ile Yaz Spor Okulları tanıtım ve kayıt günleri düzenlenmiştir. Ayrıca yine iletişim küremizde Huzur Çınarı, Aile Danışmanlık Merkezimizin Sırdaşın Olayım Projesi’nin tanıtım günleri yapılmıştır. Cumhuriyet Meydan’ında vatandaşlarımızın en yoğun olduğu yerde burada da görüldüğü gibi vatandaşlarımızın talep ve önerileri için buradayız, vatandaşlarımızı bekliyoruz.”

“Demek ki belediyemiz bu konuda duyarlı ve ilgileniyor”

İletişim Küresi’nde hizmet alan Cengiz Cırkanlı isimli vatandaş, “İletişim küresindeki arkadaşlardan bazı konularda destek istedim. Sağ olsun beklediğimden daha güzel bir şekilde çözümcül yaklaşım gösterdiler. Konu ile ilgili belediye ile paylaşacağını gerekli her alanda paylaşacağını söyledi. Arkadaşın konuşması beni ikna etti. Demek ki belediyemiz bu konuda duyarlı ve ilgileniyor. Sayın başkanımıza, ilgili, yetkililere teşekkür ederim. Bizlere vakit ayırmanız büyük incelik” dedi.

Ruziye Sandal isimli vatandaş ise “İletişim küresi güzel bir fikir. Bazen insanlar daralıyor. Kime gideyim şikâyet edeyim diye düşünüyor. Çok iyi ve çok güzel olmuş” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Kayseri’de İletişim Küresi’ne vatandaştan ilgi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!