G-CV0ZL47F6D
USD32,53
EURO34,90
GBP40,78
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,94
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kayseri, yüzme havuzlarında uzaktan kontrol ve izleme sistemini hayata geçirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri, yüzme havuzlarında uzaktan kontrol ve izleme sistemini hayata geçirdi / Haberin Peşinde Urfa

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Spor A.Ş. ve KAYMEK tesislerinde yer alan 24 adet yüzme havuzunda, yeni sistemi hayata geçirerek, ‘havuz suyu uzaktan kontrol ve izleme cihazı ve UV cihazı’ ile havuzları uzaktan izleyen, kontrol eden ve halkla paylaşan ilk kurum oldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Spor A.Ş. ve KAYMEK tesislerinde yer alan 24 adet yüzme havuzunda, yeni sistemi hayata geçirerek, ‘havuz suyu uzaktan kontrol ve izleme cihazı ve UV cihazı’ ile havuzları uzaktan izleyen, kontrol eden ve halkla paylaşan ilk kurum oldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren 10 adet Spor A.Ş.’de ve 14 adet KAYMEK A.Ş.’de olmak üzere toplam 24 havuzuyla vatandaşlara hizmet veriyor. Yüzme havuzlarının daha temiz, daha güvenli ve daha elverişli olması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Teknik Koordinatörlük Birimi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Enelsa Endüstriyel Elektronik Şirketi ve Zirve Havuz firması iş birliğinde tüm yüzme havuzlarını havuz kontrol sistemlerinin en üst versiyonu olan ‘havuz suyu uzaktan kontrol ve izleme cihazı ve UV cihazı’ ile yeniledi.

Bu konu hakkında, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a kapsamlı bir sunum yapıldı. Enelsa Endüstriyel Elektronik şirketinde Satış ve Pazarlama Müdürü Sebahattin Camcı ve Zirve Havuz Sahibi Fevzi Yıldırır Başkan Büyükkılıç’ı ziyaret ederek, konu hakkında sunum yaptı.

Bu sistemle birlikte yüzde 35 daha az kimyasal kullanımı yapılırken, yüzde 25 su ve yüzde 25 enerji tasarrufu sağlandı. Bu sistemin bakteri ve viral kirliliği önleme noktasında da büyük faydası oldu.

Enelsa Endüstriyel Elektronik şirketinde Satış ve Pazarlama Müdürü Sebahattin Camcı, konu ile ilgili şu bilgileri paylaştı:

“Havuz kontrol sistemleri ve dozaj pompaları üretiyoruz. Kayseri’de de Zirve Havuz firması, bizim bölge bayimizdir. Bu sistemlerin uygulamasını, servisini, montajını ve bakımlarını yapıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yüzme havuzlarının online olarak PH sıcaklık ve klor miktarını ölçen, buna bağlı olarak dozaj pompalarıyla havuzun değerlerini, Sağlık Bakanlığı’nın ve halk sağlığının istediği düzeyde 7/24 sürekli stabil tutan sistemler taktık. Bu sistemleri takmakla yetinmedik, bunların izlenmesi ve ayarlarının yapılabilmesi için uzaktan izleme portalı oluşturduk. Bilgi İşlem Daire Başkanlığımız bizim altyapımızdan verileri alıp, istediği internet sitesinde bunları halkla da paylaşabilecek.”

Camcı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile yerli ve milli bir şekilde bu çalışmayı yaptıklarını belirterek, “Biz üretici olarak 1996’dan beri dozaj pompası ve havuz kontrol sistemlerini Antalya’daki fabrikamızda yerli ve milli olarak üretiyoruz. Üretici olarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu işi tamamen yerli ve milli şekilde geliştirdik ve havuz kontrol sistemlerini uzaktan izleme ve yönetim portalımızı kurmuş olduk” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Kayseri, yüzme havuzlarında uzaktan kontrol ve izleme sistemini hayata geçirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!