G-CV0ZL47F6D
USD32,49
EURO34,82
GBP40,66
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.438,39
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kayseri Büyükşehir, Ramazan Bayramı’na hazır

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Büyükşehir, Ramazan Bayramı’na hazır / Haberin Peşinde Urfa

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşların bayramlarını huzur içerisinde geçirebilmeleri ve herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamaları için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşların bayramlarını huzur içerisinde geçirebilmeleri ve herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamaları için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da Kayserililerin hiçbir sorun ve sıkıntı yaşamamaları adına gerekli tedbirleri alarak, bayrama yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Özellikle toplu ulaşım, mezarlık, zabıta, su ve elektrik hizmetlerinde aksamalar yaşanmaması için tüm önlemler alındı.

Bayramda Zabıta ekipleri 7 24 çalışacak

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri vatandaşların Ramazan Bayramı süresince sıkıntı yaşamaması için 24 saat görev başında olacak. Vatandaşlar zabıtayı ilgilendiren konularla ilgili şikayetlerini, Büyükşehir Belediyesi’nin Alo 153 İletişim Merkezi ve Merkez Zabıta Amirliği’nin 0352 232 29 60 numaralı telefonuna iletebilecekler.

Diğer yandan KASKİ Genel Müdürlüğü, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. ile Kayserigaz arıza ekipleri de vatandaşların su, elektrik ve doğalgaz şikâyetlerini gidermek için mesai yapacak. Su ile ilgili şikayetler için vatandaşlar KASKİ Genel Müdürlüğü’nün 185, elektrik arızaları için Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş.’nin 186 ile doğalgaz arızaları için Kayserigaz’ın 187 hatlarını arayabilecekler.

Ramazan Bayramı’nda tramvay hatları ücretsiz

Öte yandan, Ramazan Bayramı boyunca tramvay hatlarında ulaşım ücretsiz olacak. Tramvay hatları için ücretsiz ulaşım uygulaması Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan 21 Nisan Cuma günü başlayıp, bayramın son günü olan 23 Nisan Pazar saat 00.00’da sona erecek.

“15 hizmet aracı mezarlık içerisinde yaşlı ve engellilerimize hizmet verecek”

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların huzurlu ve keyifli bir bayram geçirmeleri için yürüteceği çalışmalar kapsamında, Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki mezarlıklarda kapsamlı bir temizlik çalışması yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Şefi Murat Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan mezarlıkların bayrama hazır olduğunu ifade ederek, “ Şu anda merkezimizdeki bütün mezarlarımızda hazırlıklar tamamlandı. Arife günü ve bayramın birinci gününde yaşanacak olan ziyaret yoğunluğundan dolayı belediyemize ait 15 tane hizmet aracı mezarlık içerisinde yaşlı ve engellilerimize hizmet verecek” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Kayseri Büyükşehir, Ramazan Bayramı’na hazır

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!